Красивият грим винаги ще бъде на мода. Това лято цветовете бяха ярки, наситени, напомнящи крилете на пеперуда. Есента отново ще бъде под знака на богата палитра от цветове. Обърнахте внимание на сенките и ружа, на нюансите при червилата, но сякаш забравихте за спиралата.

Още по темата


Тя не е просто туш, който поставяте върху миглите. Тя е последният акцент, който нанасяте в грима. Обикновено използвате черна, сива или кафява. Съобразявате я с предпочитанията и цвета на очите.

Когато сте избрали подходящата, тя може да подчертае формата им, да „отвори“ окото и да направи миглите още по-забележителни. Когато искате да си  придадете индивидуалност и ексцентричност, тогава се спирате на спиралите в по-ярки цветове, като тази.

Наситен на коралови и портокалови нюанси цвят. Колкото топъл, толкова и студен, което го прави подходящ за летните и зимни месеци. Позволете си да опитате тази магия. Не е необходимо гримът да бъде толкова артистичен, просто поставете върху миглите спирала в този цвят за акцент.

Когато изберете жълтия цвят, поставете от него върху миглите на горния клепач и съвсем леко на долния. Задължително трябва да подчертаете с лек молив или очна линия, за да не се изгуби погледа в тези светли тонове.

Експериментирайте с останалите цветове. Пазарът предлага невероятно богат избор на плътни и наситени спирали. Върнете се назад във времето. Бъдете малко ретро, бъдете момичето излязло от 80-те! Бъдете неподражаема със спирала за мигли, която да придаде опушен вид. Доверете се на класическото синьо, но не забравяйте електриковите и неонови нюанси, топлото зелено и златните спирали, които подчертават цвета на очите. Кажете "Да" на цветните спирали.

Снимки: Reuters