Здраве и красота

Ефектен маникюр с камъчета

Как да си го направите?

13.09.2013г. / 15 45ч.
Михаела Лазарова
Маникюр с камъчета. Снимка: lovemaegan.com

Маникюр с камъчета. Снимка: lovemaegan.com

Красиво направеният маникюр винаги ще е на мода. Апликации върху ноктите, брокати, камъчета, перли и какво ли още не, правят ръцете ви още по-женствени и магнетични. Много дами предпочитат сами да създават изкуство върху ноктите си, защото им се отдава, а и така се успокояват.

Свързани статии

За тях и всички останали споделяме тази лесна идея за маникюр с камъчета. Трябват ви основен цвят лак, камъчета за декорация върху нокти, база за лак, топ лак и клечки за зъби. Камъчетата може да ги закупите от специализиран магазин за принадлежности за маникюр, парфюмерии или онлайн магазини за козметика и красота. Предлагат се в разнообразни цветове и размери.


Нанесете базата за лак, а след нея 2 слоя от основния цвят лак. Изчакайте да изсъхне добре и нанесете топ лака. Преди той да е изсъхнал, поставете камъчетата както ви харесва и ако се налага да ги наместите върху нокътя, може да си помогнете с клечка за зъби.

Отгоре трябва леко да ги фиксирате с топ лак. Ако имате повече опит в декорациите на нокти, може веднага след нанасянето на основния цвят да поставите декорацията. Ето, че лесно и бързо си направихте повече от красив маникюр. Тази идея може да пробвате и когато оформяте педикюра си.

Снимка: lovemaegan.com

Коментирай