Здраве и красота

Нарът – афродизиак на зрънца

Нарът помага и в секса

24.09.2013г. / 10 44ч.
Вергиния Генова
Снимка: Shc.hu

Снимка: Shc.hu

Направих една бърза справка и се оказа, че за нарът сме писали какво ли не. Няма нещо полезно за нара, за което да не сме споменали, освен, че е невероятен афродизиак. Разбира се, това сме го научили от „група шотландски учени“ малко нарицателно стана, но този път не са нито съветски, нито американски.

Изследването им се базира само на 60 човека доброволци. На базата на което обаче са стигнали до извода, че нарът е най-невероятния афродизиак.

Достатъчно било само 1 чаша сок от нар на ден, за да полетите в страната на удоволствието.
Действа и при мъже и при жени. Повишава либидото. А при жените заздравява костите, подобрява паметта и разбира се, е силен антиоксидант.

Ще кажете, цяла статия, за да ни кажете, че нарът може да повиши либидото.

Свързани статии

Ами защо не, вместо да се преповтаряме… въпреки, че повторението е майка на знанието, както е известно и кой ли ти помни какво си казал вчера, онзи ден или преди пет години.
Но най-вече това, което ме привлече към тези скъпоценни рубинени зрънца е, че сега започва сезонът на нара и можем на практика да проверим дали е вярно това изследване. И ако всеки от нас го пробва и се отчете, ще имаме много по-добра представителна извадка за без пари и със сигурност можем да кажем дали е вярно, че нарът помага в секса.  Да използваме необятната шир на интернет за нещо полезно, както той използва нас.

Проблемът е, че едва ли и 50 човека от нашите читатели ще се запалят да изпробват ефекта на нара и после ще споделят за резултатите.

Но така или иначе подсещането е – наровете се появиха – опитайте ги, вкусни и полезни са.

Коментирай