Здраве и красота

Кой спорт ви отива според зодията?

Близнаците да наблегнат на йогата

27.09.2013г. / 10 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Скорпион

Скорпионите са интензивни и обичат фитнес тренировките. Внимавайте с физическото натоварване, защото сте склонни към разтежения на сухожилия. Добри резултати може да постигнете с бойни изкуства, бокс, кик бокс, йога.

Стрелец

Стрелците се нуждаят от много физическа активност за предпочитане на открито. Имат силни крака и бедра. Подходящи физически активности за тях са ски, колоездене, фитнес и плуване. Внимавайте с гърба си и дишайте дълбоко по време на тренировка.

Козирог

Козирозите трябва да се движат редовно, за да избегнат проблеми с костите и ставите. Планинските разходки, алпинизмът са предизвикателство за тях. Джогинг, каране на колело са подходящи активности за тази зодия.

Водолей

Водолеите не обичат ограниченията. Подходящи физически активности за тях са плуване, ски, тенис, бягане. Избягвайте да консумирате нишесте, особено преди тренировка.

Риби

Вашият знак не е много спортен, така че избягвайте интензивни натоварвания. Физически натоварвания подходящи за вас са йога, танци и леки тренировки във фитнес залата. Водните спортове като плуване и каране на сърф са идеални за вас. След тренировка може да си правите и отпускаща сауна.

Коментирай