Здраве и красота

Тайните на едни от най-красивите жени за добра фигура

Малките тайни на големите звезди за добра фигура

19.11.2013г. / 09 55ч.
Михаела Лазарова
Деми Мур.  Снимка: Reuters

Деми Мур. Снимка: Reuters

Тези дами знаят как винаги да изглеждат добре. Тайната на добрата фигура се крие не само в ежедневните им тренировки, но и в храненето. Всяка една от тях е намерила правилната формула за добра фигура.

Кейт Хъдсън

Кейт залага на хранителен план, който включва много суши и органична храна. Именно така тя успя бързо да възвърне добрата си фигура след раждането на децата. Споделя, че килограмите не са нещо, което може да я разтревожи, защото благодарение на хубава храна може бързо да свали излишните килограми.

Гуинет Полтроу

Гуинет обича да си доставя малки удоволствия, които освен, че са вкусни са и нискокалорични. Всекидневното й меню включва плодови и зеленчукови шейкове, нискомаслено сирене, стафиди и пресни плодове. Никога не пропуска закуската си, която също включва здравословни храни като овесени ядки, омлет от белтъци или пълнозърнест тост.

Деми Мур

С наближаването на 40-годишна възраст въглехидратния глад на жените се увеличава, заради намаляването на нивата на хормона естроген. Деми Мур минава 50-те и изглежда повече от добре.

Свързани статии

За да намали глада си към вредните лакомства и мазни храни тя приема на закуска няколко резена ябълка към стартовото си меню и фъстъчено масло. Здравословни добавки, които се грижат за женската красота и добрата фигура.

Риана

Певицата споделя, че тайната на добрата фигура се крие в здравословния начин на живот. Съветва всички, които искат да свалят излишните килограми, да направят здравословното хранене част от техния живот, а не да се обръщат към него само когато искат да свалят излишното тегло. Нейната диета включва много зеленчуци, плодове, яйчен белтък и много вода. За нея въглехидратите са враг на фигурата.

Дженифър Гарнър

След раждането красавицата се отказва от гевреците и кроасаните, които толкова много обича. Набляга на пресните зеленчуци и полезните протеини. Когато има нужда от нещо сладко, хапва няколко блокчета от любимия на всички шоколад.

Алиша Силвърстоун

За нея тайната на доброто здраве и фигура е във вегетарианството. Споделя, че няма по-лесно нещо от това да се храниш здравословно и с храни на растителна основа. Актрисата има прекрасна кожа, за която споделя, че отново се дължи на чистите храни, които приема.

Снимки: Reuters

Коментирай