Здраве и красота

Упражненията на Хайди Клум за изваяно тяло

Правете ги всеки ден!

27.11.2013г. / 08 50ч.
Михаела Лазарова
Хайди Клум. Снимка: Reuters

Хайди Клум. Снимка: Reuters

Въпреки че очаква петото си дете, Хайди Клум винаги успява да поддържа перфектната си фигура. Освен че се храни здравословно, моделът не спира да спортува. Част от физическите упражнения, които прави всекидневно включват гимнастика за коремните мускули, стягане на бедрата и премахване на излишните натрупвания около талията. Ето три от тях. Правете ги всеки ден, за да изваете красива и секси фигура като на Хайди.

Седнете на постелка на пода с леко свити колене. Вдигнете и изпънете ръцете напред. След това повдигнете леко от пода и свитите крака. Ще усетите как тялото ви отива леко назад. То трябва да описва ъгъл от 45 градуса. Започнете да свивате краката към тялото и да ги отпускате като се опитвате да не докосвате пода с тях. Само след няколко повторения ще усетите и леко напрежение в областта на корема. Направете 2 серии с по 10 повторения.

Свързани статии

Легнете на пода на една страна с изпънато тяло. Главата сложете на едната си ръка. Така, както краката ви са един върху друг, започнете да ги вдигате едновременно на около 15 см от пода. Вдигате ги бавно и след това връщате в изходна позиция. Това упражнение освен, че стяга коремните мускули, също така помага да изгорите излишните натрупвания около талията.

Легнете по гръб с вдигнати и изпънати крака. Ръцете отпуснете отстрани на тялото. Тялото ви трябва да е в позиция 90 градуса спрямо краката. Съберете краката един до друг, съберете и петите, а пръстите нека сочат леко встрани. Започнете да свивате краката си в коленете. Докато ги свивате, те леко ще се разтварят. Направете три серии по десет повторения.

Коментирай
Свободно време