Здраве и красота

3 идеи за красиви и романтични прически

Без много усилия

06.10.2014г. / 17 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Харесвате ли красивите, романтични прически, които не изискват много усилия и време? Споделяме три красиви идеи, които да направите част от вашата ежедневна визия. За тях ще ви трябват няколко секретни фиби, 2-3 ластика, четка или гребен и може би малко лак за фиксиране на прическата.

За първата прическа, която е кок, ще трябва да сплетете две плитки. Моделът е разделил пътя на косата леко встрани, но вие може да го оформите и по средата. Сплетете две хубави и стегнати плитки и фиксирайте всяка с по един ластик.

След това ги съберете и отново поставете ластик, като оформите по този начин дупка между тях. Опашката, която ще се оформи, трябва внимателно да започнете да усуквате навътре (навива се като няколко пъти опашката минава през дупката). Краищата фиксирайте с няколко секретни фиби.

За втората идея косата трябва да е пусната и добре разресана. Вземете два тънки предни кичура коса и ги завържете с фин ластик.

От кичурите коса, които минават зад ушите, сплетете две тънки плитки. Края на малката опашка трябва да се слее с втората, която е леко лежерна.

Свързани статии

За да оформите този красив кок, хванете края на голямата опашка и го прекарайте през по-малката. Така един или два пъти, след което поставете фибички от вътрешната страна. Двете тънки плитки, които сплетохте, кръстосайте под кока и ги фиксирайте с фиби в горната му част.

За третата красива идея направете няколко букли в косите. След това поставете лентата така, както е показано на снимката. От всяка страна вземете по един преден кичур коса и навивайте внимателно. Крайният резултат е повече от забележителен.

Снимки: Vk.com, Missysue.com

Коментирай