Здраве и красота

С колко джогинг ще изгорите калориите от един шоколад? (галерия)

Джогингът - един от най-ефективните начини за изгаряне на калории

27.06.2015г. / 11 50ч.
Михаела Лазарова
С колко джогинг ще изгорите калориите от един шоколад? (галерия)

Спортът е здраве! Една от най-препоръчваните спортни активности, която ни поддържа енергични, в добро здраве и форма е джогингът.

Според Harvard Medical School това е един от най-бързите и ефективни начини да изгорите калориите от любимите ви лакомства.

Разбира се продължителността на бягането и изгарянето на излишните калории зависи много от начина на хранене, телесното тегло.

Тук идва и най-интересният въпрос – колко километра е нужно да пробягаме, за да изразходим калориите от любимия десерт с кокос и шоколад, например?

Ще е необходимо да пробягате около 3 километра и 900 метра. Приблизително толкова ще трябва да тичате и ако обичате често да хапвате шоколадов десерт с карамел и бисквитки.

Здравословната и вкусна ябълка не само ви зарежда с много витамини, но за да изразходвате калориите от нейната консумация ще трябва да тичате малко по-малко от километър.

Свързани статии

Не така лек ще бъде джогингът, ако хапнете 90 г от любимия млечен шоколад обогатен с лешници и стафиди или казано накратко – 6 километра и 500 метра, за да изразходите калориите от него.

В галерията ни може да видите още примери за това колко километра джогинг ще са ви нужни, за да хапвате вкусни лакомства и да бъдете в добра форма.

Снимки: adme.ru

Коментирай