Здраве и красота

Какво показват за личността ви бенките по тялото?

Бенките по пръстите, подсказват за трудности

27.08.2015г. / 13 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Вярвате ли, че бенките, които имаме по телата си, са отпечатъци от предишни наши животи? Оказва се, че те носят определена информация за това, какви сме и какво може да очакваме в живота. Вижте повече в следващите редове. 

Бенка на шията

Бенка в предната част на шията, подсказва, че вие сте късметлии. Ако бенката е разположена от лявата или дясна страна близо до шията, може би на моменти сте твърде неразумни.

Бенка на рамото

Бенките на рамото, независимо дали са лявото или дясното, са притежание на хората, които могат да бъдат наречени кариеристи. Вие сте разумна и практична личност. Също така сте прям човек, отговорен и лесно се сприятелявате. 

Бенките по ръцете и подмишниците

Огледайте добре ръцете си от раменете, подмишниците, до лактите. Бенките, които ще откриете имат различни интерпретации в зависимост от точните им места. Въпреки това, най-общо казано, ако имате бенки в горната част на ръцете, то вие сте учтиви и спокойни личности.

Бенките в областта на подмишниците подсказват, че сте предпазливи и че в живота си ще минете много борби, но ще бъдете добре възнаградени. Ако имате бенки на лактите, то вие сте личност, която обича да пътува. 

Бенки между гърдите

Бенките между гърдите подсказват за една отдадена личност, която често жертва своите собствени нужди и интереси в името на другите. 

Бенки на корема

Огледайте добре целия си корем, чак до областта под гърдите. Ако имате бенки от двете страни на гръдния кош, за вас може да се каже, че сте по-мързеливи. Обичате живота, лукса, но предпочитате някой да ви подари всичко това. Бенките разположени около пъпчето, подсказват, че ще имате много радости в живота и ще се радвате на семейно щастие. 

Бенки на гърба

Ако имате бенки в горната част на гърба, то вие сте отговорна личност, винаги взимате правилните решения, гъвкави сте към промените, но понякога имате грешен подход към противоположния пол. Бенките в долната част на гърба, подсказват за интелигента и творческа личност, която държи на добрите приятелства.  

Свързани статии

Бенки на пръстите

Бенките върху пръстите не се тълкуват като добър знак. Те подсказват за различни препятствия в живота, както и фалит при рискови сделки. 

Бенки по краката

Ако имате бенка на десния прасец, то вие ще постигнете успехи във всички начинания. Бенките на левия прасец подсказват за много пътувания свързани с работата, както и създаването на добри приятелства. Бенките около глезените и колената подсказват, че сте лениви, егоистични и ви липсва съчувствие към другите. 

Снимка: istock

Коментирай