Каквато и да е ситуацията, прекият път е винаги най-бързият и никой не обича да обикаля в кръг. Това е особено вярно при изпълнението на ежедневните задачи, с които се справяме още по-бързо и ефективно, когато действаме с директен подход. Не е изненадващо, че това е особено вярно, когато става дума за бръснене.

Точното и прецизно бръснене с едно движение на самобръсначката с фолио пластини превъзхожда повтарящите се движения в кръг на въртящите се ножчета. Осигурявайки ефективност и комфорт при всяко бръснене, самобръсначките с фолио пластини на Braun са специално проектирани да се справят с всеки косъм като свеждат до минимум дразненето на кожата.

Braun Series 7, една от най-иновативните в технологично отношение самобръсначки на бранда, позволява движения в прецизни прави линии по контурите на лицето, подобно на движенията, които правим докато боядисваме стена. Тези движения гарантират улавянето на всеки косъм докато самобръсначката се плъзга с контролирани движения нагоре и надолу.

За сравнение, самобръсначките с въртящи се ножчета изискват повтарящи се движения в кръг, за да се покрие същата площ, което освен че отнема повече време, води и до по-голяма вероятност от раздразнение на кожата. Революционната самобръсначка разполага с концентрирана активна зона за бръснене, така че с всяко движение ножчетата режат максимално близо до кожата, по-ефективно, от която и да е самобръсначка с въртящи се ножчета.

Гъвкавата глава на самобръсначката с фолио пластини се адаптира към контурите на лицето и покрива максимално голяма област на бръснене, обхващайки 32% по-голяма площ от самобръсначките с въртящи се ножчета – това означава, че прави с едно движение толкова, колкото ротационните самобръсначки правят с две.

Системата от фолио пластини се адаптира към контурите на лицето и ефективно премахва космите, като оставя след себе си усещане за гладка кожа и комфорт. Патентованият ActiveLift ™ среден тример повдига и отстранява дори космите, растящи в различни посоки, докато интелигентната Sonic технология автоматично се адаптира към плътността на брадата за безупречно бръснене.

С впечатляващите си характеристики, иновативната самобръсначка съвсем заслужено получава множество отличия сред самобръсначките с фолио пластини, като през последните 10 години печели редица ключови награди – „Най-добър инструмент за бръснене“ на Men’s Health, награда на редакторите и награда на читателите на списание Details, а също така е обявена за самобръсначката с най-висок рейтинг според проучване на реномиран германски потребителски институт за тестване на продукти.

За да отбележи едно десетилетие на иновации и заслужени награди, брандът възлага на известния илюстратор Ленарт Андресон да демонстрира гъвкавостта, прецизността, комфорта и ефективността на иновативната самобръсначка чрез поредица от илюстрации, които изобразяват сблъсъка между самобръсначките с фолио пластини и тези с въртящи се ножчета.