Здраве и красота

Идеи за великденски маникюр

За повече празнично настроение

26.04.2016г. / 14 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: facebook Cosmetic Cupcake

Снимка: facebook Cosmetic Cupcake

В очакване на Великден, желанието да декорираме всичко край себе си ни вдъхновява да пренесем своите креативни идеи и върху ноктите си. Затова днес споделяме няколко красиви идеи за празничен маникюр, в които пастелните цветове са акцент.

За първата идея ще са ви необходими 3-4 пастелни цвята лак, база за лак, топ лак. След като нанесете базата, върху всеки нокът поставете различен цвят лак. Изчакайте да изсъхне добре. След това с помощта на фина четка за рисуване декорирайте ноктите с вълнички.

Отново изчакайте да изсъхнат добре и с помощта на инструмент за маникюр, който прави точки или с клечка за зъби, направете по няколко пастелни точки. Накрая завършете маникюра с топ лак.

Великден не може без зайчета, дори в маникюра. За тази идея ще ви трябват бял лак и пастелен, в цвят праскова. Нанесете два пъти от основния цвят лак. Следва да поставите точки върху ноктите с белия лак, като не забравяйте да оставите един или два нокътя за декорация на акцента. Как да нарисувате зайчето?

С много фина четка за рисуване върху нокти направете внимателно контурите на зайчето. След това ги запълнете с белия лак. Изчакайте да изсъхнат добре и с черна боичка нарисувайте личицето на зайчето. Накрая добавете млечнорозово като щрих на ушичките.

Свързани статии

Точките ще са основен акцент в модата за пролет-лято 2016. Освен в облеклото трябва да ги добавите и в маникюра и особено в празничния. Пет пастелни цвята и изобилие от перфектни точки върху всеки нокът. Красиво, нали?

Снимки: pinterest, copycatclaws.blogspot, marce7ina.blogspot

Коментирай