Здраве и красота

Кои са най-новите тенденции в прическите?

Вижте предложенията на топкоафьори

15.11.2016г. / 08 42ч.
Михаела Лазарова
Кои са най-новите тенденции в прическите?

Невероятни цветове и линии в косите, иновативни предложения. Такова бе коафьорското шоу, организирано специално от Goldwell България, на което над 200 български стилисти и гости имаха невероятната възможност да се запознаят с иновативни модерни тенденции в цветовете, прическите и стайлинга.

На събитието специални гости бяха световноизвестните артисти в бранша Нийл Бартън (Великобритания) и Лидия Малец (Русия). Програмата беше от 3 части: представяне на колекция „Gothic Birds“ от българския екип на Goldwell – Борислав Сапунджиев, Красимира Димитрова и Красимир Кръстев; сесия и колекция „Авангард“ на Нийл Бартън и Лидия Малец.

Програмата на шоуто започна с представянето на колекцията „Готически птици“. Авангардни визии, смели ярки цветове и дръзки прически, характеризираха уникалната колекция. Моделите на Борислав Сапунджиев бяха вдъхновени от неограничените възможности на Goldwell цветовете. Пъстри нюанси бяха грациозно и балансирано преляти в косите на моделите, пресъздаващи оперението на екзотичните птици.

Моделите на Красимир Кръстев демонстрираха елегантни визии и стилни прически. Красимира Димитрова заложи на синьо-сивата гама, екстравагантните текстури. Също така по нейн дизайн и изработка бяха и уникалните тоалети на всички модели от тази колекция.

Последва и дългоочакваното излизане на сцената на Нийл Бартън и Лидия Малец, които представиха на българските си колеги безценни практически похвати. Кулминацията на вечерта бе един истински спектакъл. Нийл Бартън е първият англичанин, спечелил професионалното състезание за стилисти Goldwell Color Zoom 2010.

Има множество отличия от Британската академия за фризьорско майсторство и е част от международния артистичен екип на бранда. Лидия Малец е част от творческия екип на Color Zoom, както и член на Международния панел на съдиите в тазгодишното състезание Color Zoom 2016.

Коментирай