Здраве и красота

Диетата на Блейк Лайвли след раждането

Актрисата се зарече да влезе в дънките си отпреди бременността за Нова година

06.12.2016г. / 11 01ч.
Мария Дуковска
Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Блейк Лайвли е готова със своето желание за новогодишната нощ – да влезе в дънките си отпреди бременността!

Актрисата, която преди два месеца роди втората си дъщеря от Райън Рейнолдс, обяви, че ще отслабне само за няколко седмици.

В какво се състои диетата на красивата актриса? Както сама споделя тя, всичко е много просто – спира приема на всякакъв глутен и храни със соя.

В профила си в Инстаграм, Блейк публикува снимка със здравословни храни и обеща пред последователите си, че за Нова година ще е и с ново тяло.

Актрисата споделя, че за да изпълни поставената цел, ще трябва да повтори диетата, с която е отслабнала след раждането на първата си дъщеря Джеймс през 2014-та година. Тогава Блейк трябваше да влезе в перфектна форма само 8 месеца след раждането, тъй като се снимаше във филма „Shallows“. В лентата тя играе почти през цялото време в изрязан бански костюм и наистина са ѝ трябвали огромни усилия, за да отслабне.

Диетата на 29-годишната актриса се състои в изключването на всякакви храни, които съдържат глутен и соя.

Свързани статии

Спреш ли веднъж със соята, осъзнаваш, че вече не ядеш преработена храна и това е всичко. Спирам с преработената храна и започвам да тренирам.“

И все пак, спирането на соята се оказва сериозен проблем за Лайвли. Актрисата допълва: „Изглежда много лесно да спреш соята, но изобщо не е така. Оказва се, че във всичко има соя. Дори и когато храната е здравословна, често в нея има соя.“

Друга важна част от диетата на Лайвли е, че тя приготвя сама храната си и не купува нищо готово за ядене. Започва деня си винаги с чаша вода след ставане и преди да закуси.

Храни, които може да консумирате, ако спазвате диетата на Лайвли:

  • ориз
  • безглутенов хляб
  • ядки
  • плодове
  • зеленчуци
  • месо
  • риба
  • яйца

Най-важното изискване е да не консумирате преработена храна и внимателно да четете етикетите на продуктите, за да сте убедени, че в тях няма соя и глутен.

Спортът също е неизменна част от диетата. Тренировъчният режим на звездата е минимум 30 минути 5 пъти в седмицата и това ѝ гарантира, че ще изглежда прекрасно само за няколко седмици.

Вижте в галерията ни снимки на Блейк Лайвли и изваяното ѝ тяло.

Коментирай