Здраве и красота

Упражнения според формата на дупето

За секси задни части

14.05.2017г. / 06 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: facebook adme.ru

Снимка: facebook adme.ru

Стегнатото и добре оформено дупе е резултат не само на здравословно и балансирано хранене, но и на ежедневни упражнения. Кои са най-добрите упражнения, с които може да постигнете бърз и желан резултат?

Оказва се, че формата на дупето също е от значение. Днес споделяме няколко ефективни упражнения, според формата на задните части. Правете ги всеки ден и само след 3 седмици ще видите и първите резултати.

За кръгло дупе


Легнете на постелка за гимнастика и поставете ръцете на корема. Повдигнете таза нагоре, за да се образува нещо като мост. Задръжте няколко секунди и се върнете в изходно положение. Направете 20 повторения.

Вземете една гиричка, кръстосайте крака и клекнете максимално надолу. За всеки крак на правете по 15 клека.

За триъгълно дупе

Заемете разкрачен стоеж. Започнете да клякате, като дупето трябва да е назад при клякането, а не да е прибрано. Клякайте така, сякаш сядате на ниско столче. Задръжте няколко секунди, след което се върнете в изходно положение. Направете 20 повторения.

За второто упражнение, изнесете единия крак напред, другият остава изпънат. За всеки крак направете по 25 повторения.

Свързани статии

За дупе в сърцевидна форма

Тази форма на задните части отново може да оформите и стегнете с клекове. Направете по 20 повторения. Друго ефективно упражнение е повдигането на таза от легнала позиция със свити крака в коленете.

За квадратно дупе


Доста сложно упражнение, но ефективно. Трябва да се подпрете на лакътя си и да изпънете краката си, след което да повдигнете единия крак. За всяка страна направете по 20 повторения.

Снимки: Facebook adme.ru

Коментирай