Здраве и красота

Натурална грижа за красива коса

Възползвайте се от даровете на природата

26.03.2018г. / 07 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Каква е вашата аура? Керастаз разкрива дивата, красива коса, която винаги сте искали. За да разкрие естествения блясък на косата ви, брандът подчинява науката на силата на природата и разширява серията Аура Ботаника с ефективни, активни съставки с натурален произход.

Всяка съставка е избрана заради доказаната си съвместимост с кожата на главата и косъма, както и заради свойствата си да подхранва, подсилва и предпазва сухата и чувствителна коса. Резултатът е подбрано портфолио от 6 могъщи съставки с натурален произход, висока съвместимост с косъма, адаптирани за всеки тип коса.

В резултат косата ви е жизнена, изпълнена с живот. Лека и без фриз ефект. Подхранена за блясък, който идва отвътре. Леко и натурално докосване.

Вашето изживяване от природата започва със справедливо набавени активни съставки. Персонализираните формули на продуктите са със средно 98% натурален произход на съставките – мароканско арганово масло, амазонско масло от мурумуру, екстракт от амазонско алое, амазонско масло от бразилски орех, масло от оризови трици, самоанско кокосово масло.

Разкошни текстури, нежни аромати, устойчиви опаковки, вдъхновени от спа процедурите ритуали. Вече с 4 нови продукта за подхранване, подсилване и възстановяване на много суха, непокорна или нуждаеща се от жизненост коса:

  • Богата мицеларна вана– Богат ароматен шампоан;
  • Текстурираща вода– За ефект плажни вълни– Спрей за употреба със или без сешоар;
  • Копринено мляко – Дисциплиниращо и изглаждащо мляко;
  • Крем за къдрици– Крем за оформяне на къдрава коса.

Природата е нашето начало за по-красива и здрава коса.

Снимка: Керастаз

Коментирай