Здраве и красота

Тенденции в цветовете за косата за есен/зима 2018

Бъдете забележителни

08.10.2018г. / 13 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

С настъпване на есенния сезон обърнахме внимание на тенденциите в облеклата, гримовете, но не бива да подминаваме и цветовете в косите за есен/зима 2018.

Започваме с русите нюанси. Маслено русо, медени нюанси, златисто, за тези дами, които не изневеряват на светлите тонове. Това е толкова класическо и секси. Лесно за поддържане, позволяващо да се експериментира с цвета по дължината, а тъмните корени на руси нюанси никога няма да излязат от мода.

Класически брюнетки! Може би при всяка жена, в даден момент идва желанието да промени нещо в цвета на косата си. Повече блясък, лъскава коса с фина диадема с панделка? Тогава за вас са тъмните нюанси като кестен, шоколад, цвят мока.

Перфектни за всички видове прически, вълни в косите или нещо консервативно. Не забравяйте да добавите в косите си оригинален аксесоар.

Подобно на брюнетките и блондинките, джинджифилът е цвят, който може да ви отличи този сезон. Той напомня за Викторианската епоха и сякаш няма как да не носим нещо в кадифе, ако косите ни са в този цвят. Красиви нюанси, напомнящи за падащи есенни листа, Хелоуин, бисквитки с канела и джинджифил.

Черешово-червеникави нюанси, дълбок бургундски нюанс, придаващи топлина на визията ви. Няма как да не се отличите с него. Важно е да помислите колко време бихте били с такива коси и дали за лятото няма да предпочетете нещо по-светло, откриващо. В тази връзка обсъдете с вашия фризьор как ще премине промяната от един цвят към друг, особено ако е по-рязка.

Снимки: Reuters

Още по темата:

10 начина да стимулирате косата да расте по-бързо

Лесна и ефектна прическа с кок и плитка

Коментирай