Здраве и красота

Avène лансира новата си анти-ейдж грижа DermAbsolu

Възрастта е най-вече състояние на ума, гласи мотото на кампанията

27.11.2018г. / 11 18ч.
Мария Дуковска
Avène лансира новата си анти-ейдж грижа DermAbsolu

През ноември 2018г., Еаu Thermale Avène, добавиха към портфолиото си нова фундаментална антиейдж грижа за чувствителна кожа – DermAbsolu. Събитието по представянето се проведе на 20 ноември, в приятелски кръг от журналисти и блогъри, пред които Еаu Thermale Avène представи новата продуктова гама с иновативни формули, впечатляващи опаковки и галещи сетивата текстури.

За домакин на събитието избраха новооткрития ресторант „Simple Taste the world“ в сърцето на София. Специален гост на събитието беше Грегори Дор – продуктов мениджър за антиейдж грижи Eau Thermale Avène, Франция. Сред гостите беше и Диляна Попова, също почитател на бранда.

Ирина Калоянова, продуктов мениджър на Eau Thermale Avènе България, откри събитието с обещание за един нов поглед, чрез който гостите ще погледнат на кожата си и на стареенето.  

Грегори Дор сподели какви са новите виждания на съвременната дама на 50 г. –  тя е уверена точно толкова, колкото е била на 20... и това ѝ личи. Тя е активна, работеща, наслаждава се на живота и не прави компромис със себе си, Да, не може да избяга от времето, но не се чувства длъжна да прикрива годините си.

Eau Thermale Avène в подкрепа на дамите да бъдат себе си без да се опитва да ги промени, се вглежда по- дълбоко в кожата, където намира, че съществува взаимовръзка между клетъчното стареене и микровъзпалението (процес, който протича асимптоматично и незабележимо в кожата). Така се създава един порочен кръг, засилван от външните и вътрешни фактори. В резултат клетъчното стареене е ускорено, а кожата започва да се отпуска, губи от своя естествен обем и е все по-склонна към сухота. 

DermAbsolu съдържа уникална комбинация от активни съставки, които намаляват видимите признаци на стареене на кожата. Комбинация между Ванилови полифеноли, които стимулират естествения синтез на Хиалуронова киселина в кожата, Sytenol™, мощен съюзник в реструктурирането на клетките и Glycoleol, прекурсор и активатор на есенциални за кожата липиди. Съставките даряват още повече комфорт без да се утежнява текстурата, благодарение на масло от Жожоба.

DermAbsolu олицетворява иновативност, ноу-хау и висока ефективност: минималистична, ултрамодерна опаковка, апликатор за околоочния крем – нищо не е оставено на случайността! Всяка подробност е внимателно обмислена, за да отговори на очакванията на съвременните жени, които с право търсят най-доброто.

Коментирай