Здраве и красота

Любимата бюти процедура на Дженифър Лопес вече и у нас

Разкрийте красотата си

16.01.2019г. / 10 02ч.
Михаела Лазарова
Дженифър Лопес. Снимка: Reuters

Дженифър Лопес. Снимка: Reuters

Белези от акне, вяла кожа, фини бръчици, черни точки, стрии, „гъша кожа“... Бихме искали да имаме магическа пръчка, с която да премахнем всички тези несъвършенства и да разкрием красотата на кожата си. За съжаление, не живеем в приказен свят. Нашата приказка, е приказката за динамичната жена, която работи, грижи се за семейството, но иска да бъде и привлекателна.

Поглеждайки към червения килим и поредното бляскаво събитие, попадаме на последни снимки на невероятната Дженифър Лопес. Тази година тя ще навърши 50. Изглежда феноменално и знаете ли, тя дължи красотата си не само на хранителния режим и фитнеса, но и на бюти процедурите. Една от любимите ѝ е Dermalinfusion.

„Чувствам се щастлива в кожата и в тялото си благодарение на Dermalinfusion.“, споделя Дженифър Лопез, за която терапията е задължителен бюти ритуал преди всяка публична изява.

Най-хубавото е, че тази неинвазивна процедура се предлага и у нас и ние лично се убедихме в ефикасността ѝ. Доверявайки се на специалистите в естетична клиника Jewel Skin, успяхме само в рамките на 20 минути да изтрием стреса от лицето си, да озарим тена, да почистим черните точки.

Какво представлява Dermalinfusion и защо кожата ви го заслужава?

Това е първата и единствена терапевтична система с моментален и дълготраен ефект. Неинвазивната 3в1 технология светкавично регенерира и ремоделира кожата от главата до петите. Едновременно ексфолира, почиства в дълбочина порите, вливайки в кожата специално разработени, обогатени с мощни антиоксиданти, витамини и ценни хранителни съставки серуми.

Може да се прилага върху всеки тип кожа и не е необходим възстановителен период. С терапията може да се регенерира кожата както на лицето, така и деликатните зони на устните и около очите, увредената от слънцето кожа в областта на шията и деколтето.

Изключително ефективна е и при стрии на корема или гърдите, при акне на гърба или за изравняване на грубата и неравна кожа. С нея може да хидратирате сухата и напукана кожа на ръцете и краката.

Изборът от 7 специални диамантени накрайника дава възможност за индивидуален подход спрямо персоналните изисквания на кожата на всеки пациент – за чувствителна и акнетична кожа до зряла и дехидратирана. Всеки накрайник е специално разработен, за да осигури прецизни ползи за кожата при едновременно действие. Dermalinfusion премахва времевите интервали между ексфолирането и серумната инфузия за оптимална възприемчивост и задържане на кожата. Кожата е наситена и обогатена със серуми в момента, когато е най-пропусклива. Екстракцията се извършва с патентована затворена вакуумна система.“ – разясняват специалистите от Jewel Skin Clinic.

Освен Дженифър Лопес, други звездни дами, които се грижат за красотата на кожата с процедурата са американските актриси близначки Мери-Кейт и Ашли Оулсен.

Сигурно се питате как се чувства нашата кожа след 20-минутното разкрасяване? Невероятно! Резултатът е ревитализирана, копринено гладка и озарена кожа. Още на първата процедура се разделихме с черните точки. За да се ускори съживяването и подмладяването на кожата ще са необходими между 4 и 6 процедури.

Хубаво е да знаеш, че има място, на което екип от специалисти ще изберат за нуждите на твоята кожа индивидуален коктейл от серуми, с който да събудят красотата ти. 

Снимка: Reuters

Коментирай