Здраве и красота

Хидратацията – тайната на сияйната кожа

Необходимостта от хидратация за кожата ни обединява в мисията за красота

27.06.2019г. / 15 39ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Кожата е съставена от 70% вода и затова тя постоянно се нуждае от вълшебната течност. Само така ще изглежда здрава и ще се бори успешно с външните фактори, които я атакуват всеки ден.

Всички ние водим различен начин на живот и правим различни избори. И въпреки това едно нещо ни обединява: необходимостта от хидратация за кожата, и то всеки ден.

Каква е тайната?

Хидратация, разбира се! Основна и важна стъпка от всеки разкрасяващ ритуал.

  • Защото всички се нуждаем от хидратация;
  • Защото хидратацията и успокоението са жизненоважни за красивата кожа.

Предлагаме ви пълна серия продукти грижа за кожата за възвръщане на хидратацията на всеки тип чувствителна кожа: Avene Hydrance.

През 2019, патентованият комплекс от активни съставки CohedermTM на Пиер Фабр, е добавен във всички продукти за грижа за кожата от серията Hydrance.

Хидратиращ крем SPF 30 / Хидратираща емулсия SPF 30

Основното действие на крема от серията Hydrance е да срещне всекидневните нужди на кожата. Той защитава от вредното влияние на UV лъчите, а богатата и хидратираща текстура оставя усещане за кадифена мекота. Кремът е подходящ за чувствителна суха към много суха кожа, а леката хидратираща емулсия е подходяща за чувствителна нормална към комбинирана кожа.
И двата продукта се предлагат във вариант без слънцезащитен фактор.

Хидратиращ BB крем / Хидратираща ВВ емулсия

Новият хидратиращ BB крем е подходящ за всеки тип кожа, всеки нюанс на тена. Той се адаптира с цвета на вашата кожа като осигурява успоредно с това хидратиране. Защитният SPF 30 пази кожата от вредните слънчеви лъчи, а озаряващата формула осигурява сияйност и цялостно излъчване за свежест.

Hydrance Аква гел-крем

Уникален продукт с топяща се, динамична текстура, която комбинира свежестта и лекотата на подготвящ лосион с кремообразността на хидратантен крем. Грижи се за кожата като хидратира, успокоява и детоксикира. Осигурява 24-часова хидратация, намалява умората и интензивно успокоява.

Коментирай