Американската попзвезда и актриса Бионсе Ноулс (Beyonce Knowles) повери грижата за фигурата си на швейцарска диетична програма с палмово-кленов сироп Madal Bal и е на седмото небе.

Тя приложи пълната версия на програмата 10 дни и сега изглежда изваяна като древногръцка богиня. За броени дни Бионсе подобри своята фигура като стопи цели 9 килограма. Щастлива от резултата тя сподели със своите фенове как го е постигнала и предизвика фурор в продажбите на продукта Madal Bal в САЩ.

Американците вече наричат програмата с Madal Bal  “Диетата на Бионсе”. (Оказа се, че от скоро швейцарците са въвели продукта Madal Bal и на българския пазар и у нас програмата е известна като “Madal Bal – Усещане за подмладяване”.)

Скоро след диетата, на първото интервю на Бионсе, гневни диетолози веднага я закритикуваха, затова че при спонтанното си излияние пред медиите тя не е казала, че въпреки всичко за човек имащ заболяване, всяка диета колкото иновационна, работеща и благоприятна да е тя, трябва задължително да бъде консултирана с компетентен диетолог, вещ в приложението на конкретната диетична програма. (Научихме, че у нас Madal Bal програмата, при случаи на налични заболявания, или при желание от страна на клиента, се консултира след обстоен преглед при един от най-добрите български диетолози, д-р Димитър Пашкулев).

Критиката на американските диетолози, кара Бионсе, в следващото си интервю шеговито да вметне “Не правете като мен!”, да се извини за неумишления “пропуск” (неща, които се подразбират от само себе си). Тя споделя, че за започването на програмата с Madal Bal сироп се изисква амбиция и добра мотивация. Всичко след това е лесно. Тя самата е предприела диетата, тъй като е била достатъчно мотивирана да бъде в топ форма за предстоящото си излизане на снимачната площадка за участие в новия си филм. Усмихвайки се, Бионсе уточнява “По време на програмата аз се хранех само със сиропа, докато другите си хапваха най-различни неща!”. Възхищавайки се на фигурата й, нейните почитатели са единодушни, че явно си е заслужавало лишението. (Както казват в Америка “No pain – no gain” или перифразирано на български “Борбата иска жертви”)

Приближените на звездата споделят, че в изграждането на кариерата си до сега, Бионсе проявява наистина силни черти на характера и предприемането на диетата с Madal Bal показа нейната решителност, силата на амбицията и волята й за красота.

След като се отделя от групата “Дестинис Чайлд”, Бионсе продължава да пее и издаде първия си самостоятелен албум “Опасно влюбена”.
Тя пробива изключително бързо и като актриса и вече има няколко участия в престижни филми. Виждали сме я също и в рекламите на L'Oreal и Pepsi, с Дженифър Лопез и Дейвид Бекъм.

Полезна информация относно диетата на Бионсе и сиропът Madal Bal, можете да намерите на www.madal.bg


Отляво: Бионсе, преди диетата, изглежда леко закръглена;
Отдясно: на наградите Грами, усмихната и перфектно изваяна.