Здраве и красота

С какви маратонки да носим дънките Levi’s? Открий най-новите тенденции

16.09.2021г. / 12 49ч.
Аз жената
С какви маратонки да носим дънките Levi’s? Открий най-новите тенденции

Едни харесват класическата визия и характерните шевове, които се разпознават от пръв поглед, други пък имат слабост към тези панталони, защото те се отличават със здравина, комфорт и разнообразни кройки, сред които всеки любител на джинсите ще открие нещо за себе си. Кои панталони имаме предвид?

Разбира се, че легендарните дънки Levi’s, които устояват на постоянно променящите се тенденции и от години се радват на все по-голям брой привърженици. Въпреки че универсалният им дизайн подхожда на всякакви обувки, в последно време диктаторите на уличните тенденции ясно дават да се разбере, че през този сезон най-добрата комбинация е от дънки Levi’s и маратонки.

Кои предложения на известните по цял свят спортни марки ще се съчетаят най-добре с класическите джинси? За помощ в избора на най-модерните сникърси се обърнахме към специалистите от Sizeer – един от най-известните магазини, в който ще откриеш както най-новите (и най-желани) модели маратонки, така и изпитани класически предложения, които винаги са на мода.

Levi’s 501 – любимите дънки на принцеса Даяна и Стийв Джобс

Семпли, класически и ефектни – с тези три думи можем да опишем модела Levi’s 501 – унисекс дънки, които имат впечатляващ брой почитатели. Сред тях са не само знаменитости като Стийв Джобс, който обичаше да ги носи с черно поло и маратонки New Balance и принцеса Даяна, която постави началото на модата да ги комбинираме с каубойски ботуши, но и стотици милиони хора по цял свят.

Откъде се е взела голямата популярност на модела, който вече се предлага в много версии (например с по-къси крачоли с дължина над глезена)? В основата на всичко е характерната кройка, чиито отличителни белези са фасонът „anti-fit“ на ханша, средната талия и правите крачоли, изработени от твърд и здрав дънков материал.

New Balance 327

Откакто преди няколко месеца марката New Balance представи този модел, светът буквално полудя по него и честно казано, това въобще не ни учудва. Оригиналният им дизайн и предлаганите цветови комбинации впечатляват както в мъжките, така и в дамските варианти.

Ниският модел с връзки е с горна част от велур, естествена кожа и найлон, а вътрешността му е покрита с мека текстилна подплата, която комфортно обгръща крака. Моделът привлича вниманието с двуслойната си подметка от пяна, която абсорбира сътресенията и с грайфера с бутончета, осигуряващ страхотно сцепление с настилката.

Негово несъмнено предимство е фактът, че особеният му и същевременно универсален дизайн дава възможност за създаване на неограничен брой визии. Можеш да го съчетаеш както с дънки Levi’s 501 и суитшърт със скъсена кройка, така и с тениска с щампа, къс топ с презрамки, дори и с елегантна риза – във всеки вариант ефектът УАУ е гарантиран!

adidas Yeezy Boost 380

Ако харесваш съчетанието от класически дънки с прави крачоли и най-модерните маратонки, които са въплъщение на съвременния дизайн, комбинацията от модела 501 и adidas Yeezy Boost 380 е създадена точно за теб. Тези сникърси са поредният плод на сътрудничеството на рапъра Кание Уест и немската марка, което започна през 2013 г. и продължава и до днес, а моделите Yeezy Boost всеки път се разпродават светкавично. Имайки предвид качеството, стила и уникалността на обувките от тази линия, това въобще не е изненадващо.

Обувките adidas Yeezy Boost 380 са култов модел, за който мечтаят много любители на маратонките. Горната им част е изработена от лека и здрава материя Primeknit, а хастарът, който обгръща крака и гъвкавата подметка – от синтетичен материал. Грайферът с добро сцепление превръща всяка крачка в истинско удоволствие. Освен това, в модела е използвана Boost – авторската система на марката adidas, която осигурява първокласна амортизация. Новият вариант на легендарния модел се допълва от намиращите се на страничните панели блестящи детайли, които допълнително подчертават неземния дизайн на Yeezy Boost 380.

Внимание! Моделът се радва на огромен интерес, така че ако искаш да го добавиш към колекцията си, задължително го потърси в Sizeer – в момента това е единственият магазин, който разполага с всички размери (от 39 до 48).

Tailor High Loose Jeans – back to the 90’s

Тези дамски дънки със сигурност ще допаднат на всички любителки на 90-те, които постоянно привнасят тогавашните тенденции в модерните визии. Моделът с изключително висока талия и широки крачоли, изработен от съчетание от памук и лиосел, е един от най-желаните през този сезон. Причината за това е не само, че оптически издължава краката, но е и прекрасен пример за това, че винтидж стилът може да изглежда ефектно и след повече от 30 години. Негово допълнително предимство е, че е изработен от възобновяема тъкан тенсел. Здравина, удобство и екологични решения? Ние сме ЗА!

Vans UA Old Skool

Дънки и леопардов десен? Такива решения винаги са добра идея! Ако искаш да придадеш по-хищнически вид на своята визия с широки панталони, смело избери животински десен като на предлаганите дамски гуменки Vans UA Old Skool. Маратонките с връзки на известната по цял свят марка са изработени от съчетание от здрав текстилен материал (платно) и естествена кожа, а особените шевове и декоративният детайл под формата на добре известната вълна му придават неповторим вид. Вътрешността на обувките е от мек текстил, а подметката на платформа, изработена от устойчива на износване, вулканизирана, бяла гума завършва с грайфер с вафлена шарка.

Fila Electrove CB Wmn

Добра новина за всички фенки на обувките в стил „ugly shoes“ – през този сезон може (дори и трябва) да ги съчетаваш с дънки, вдъхновени от стила на 90-те, като например Levi’s Tailor High Loose Jeans. Един от моделите, на които задължително трябва да обърнеш внимание при следващото пазаруване са маратонките Fila Electrove CB Wmn – масивен модел, издържан в деликатни, пастелни цветове. Споменатият вариант „ugly sneakers“ е изработен от съчетание от изключително проветрива текстилна материя и синтетичен материал, който прави обувките по-издръжливи. Класическата система за връзване дава възможност за напасване на маратонките според предпочитанията ти.

В маратонките има приятен на допир хастар, моделът завършва с голяма, геометрична подметка от синтетичен материал, която гарантира не само страхотна амортизация, но и изключителна стабилност, независимо от условията.

Levi’s 511 Slim 5 Pocket – не само за скейтъри

Този мъжки модел дънки е създаден за любителите на класическия стил на Levi’s, съчетан с прецизна изработка, здравина и удобство, които не намаляват дори и при интензивно носене на панталоните. Те са скроени по тялото и не ограничават свободата на движение, изработени са от съчетание от памук, полиамид и еластан. 511 Slim 5 Pocket са с малко по-ниска талия и се отличават с двуслойните си задни джобове.

Air Jordan 1 Mid

Ако твоето мото е „Ball is life“ и обичаш баскетбола, със сигурност ще ти допадне най-новата тенденция дънките с кройка по тялото като 511 Slim 5 Pocket през този сезон да се съчетават с високи обувки като Air Jordan 1 Mid.

Моделът с класически профил, който все едно току-що е бил на баскетболното игрище, вече е покорил сърцата на много любители на олдскуул модата. За това най-добре свидетелства фактът, че обувките, носещи името на легендата на Чикаго Булс, се разпродават в рамките на броени дни от представянето си. Отличителни белези на Air Jordan 1 Mid са високата горна част, достигаща до глезена, изработена от висококачествена естествена и изкуствена кожа с логото на Air Jordan и легендарният Swoosh на страничните панели. Отвътре маратонките са подплатени с мек, текстилен хастар, а целият модел се намира върху гумена подметка с невидима на пръв поглед система за амортизация, базирана на въздушната възглавница Air-Sole.

Интересно ли ти е какви предложения за мъжки, дамски и детски маратонки ще откриеш в актуалната оферта на Sizeer? В такъв случай задължително отиди на https://sizeer.bg или в някой от магазините ни, в които те очакват повече от 1500 (!) модела на марки като adidas, Nike, New Balance, Puma, Reebok, Lacoste, Vans, Fila, Asics, Converse, Jordan и Ellesse.

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време