Здраве и красота

Моят любим dm вече е с онлайн магазин

Пазаруване с един клик – винаги бързо и лесно

29.09.2022г. / 09 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка:dm

Снимка:dm

В основата на това как се справяме с предизвикателствата на живота е увереността. Има много начини, по които можем да я развиваме и подхранваме всеки ден. Уверени ли сме във възможностите си и визията си, никой не може да ни попречи да постигаме целите си.

Всеки има своите съюзници по пътя към успеха и щастието – близки, приятели, добри партньори в бизнеса, колеги, любимия човек. Всеки има своите специални места, които го карат да се чувства сигурно, приятно, обгрижван, вдъхновен дори.

Едно от моите е dm. Откакто е на българския пазар не спирам да се доверявам на този бранд. За всички, които ще кажат, че в техния град няма физически магазин или че графикът им е толкова натоварен, че нямат време да отскочат до dm, за да си закупят любимата маска за лице, имам добра новина. 

dm вече е в телефона ви, на компютъра, таблета. Моят любим dm вече е с онлайн магазин.

Бързо взимам мобилния си, защото в www.dm-drogeriemarkt.bg ме очакват над 8200 артикула, включително и в любимите ми категории „Грим“, „Грижа и парфюми“, „Коса“. Никога не оставям любимия мъж без нещо малко като изненада, затова преглеждам и артикулите в „Мъжка козметика“. Обичам и специалните предложения, затова не пропускам да си направя регистрация на „Моят dm акаунт“. Тук освен тях мога да намеря и персонализирани услуги.

Като човек, живеещ в динамичен свят, искам всичко да ми е лесно и удобно за ползване, да получавам любопитна информация. Затова никога не пропускам статиите с полезни съвети и допълнителна информация за продуктите, които превръщат платформата на dm в интересна комбинация от онлайн магазин и списание.

Ще ви дам бърз пример – отскоро съм собственик на пухкаво коте и искам да знам повече за това как да го храня, да се грижа за неговата козина. Тук намерих нужните ми насоки. Признавам си, че невинаги имам време за готвене, а след дълъг и натоварен ден, не ми хрумват никакви идеи за нещо лесно, вкусно и здравословно за хапване. А обичам и вкусните десерти. Няма проблем! Влизам в онлайн магазина на dm в категория „Храни“, където избирам от чудесните рецепти, които ме очакват. Още по-хубавото е, че разглеждайки артикулите с полезни храни за моето меню, мога лесно да си ги поръчам онлайн да ми бъдат доставени у дома или в офиса. Ако покупката ми е над 100 лв., няма да плащам и за доставка.

Както ви казах, съюзниците са много важни по пътя към постигане на успех и това да се чувстваме комфортно със себе си. Поредният динамичен ден, в който имам дълъг списък със задачи и служебна среща. Нищо не може да ядоса една жена, както бримка на чорапогащника ѝ. Резервен нямам, а в близкия магазин на dm оказва се моят цвят и размер се е изчерпал.

Запазвам спокойствие, защото няма място за паника. Имам възможност за експресно получаване на поръчка в рамките на три часа в избран dm магазин от мен. Услугата е безплатна за клиенти, които имат регистрация в „Моят dm акаунт“. Аз имам такава, защото ми дава много предимства. Освен това, онлайн платформата е адаптирана за удобно отваряне и през мобилни устройства, затова правя поръчката бързо и лесно, а служебната среща мина повече от успешно.

Колежките са възхитени и мисля, че малко ми завиждат, защото успявам бързо да се справя със ситуацията, а аз нямам търпение да им разкажа. Скоро след моята забавна история, онлайн магазинът на dm стана част и от техните мобилни устройства и настолен компютър.

Мария намери удобството да поръчва бързо и лесно не само любимата козметика, но и така важните ѝ артикули от категория „Бебе и дете“.

Стела се влюби в почистващите продукти, които поръчва от категорията „Домакинство“, с които поддържането на хигиена в дома става с лекота, а и петната по дрехите нямат шанс.

Колежката Никол също намери нещо полезно за себе си. Най-хубавото е, че асортиментът от предлагани продукти непрекъснато се разширява.

На една крачка или на един клик, винаги близо до клиентите си, онлайн или в един от техните 97 магазина в страната, dm е нашият съюзник, когато искаме да сме красиви и да се грижим по-добре за себе си, най-добрата мама, най-грижовната половинка, безупречна домакиня, жена постигаща успехи.

Снимка: istock

Коментирай