Здраве и красота

За кого е подходящ Омни Биотик Панда?

30.11.2022г. / 15 17ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

При много бебета имунитетът е неустойчив, наблюдават се проблеми с храносмилането, колики и атопични реакции. Това прави употребата на пробиотични продукти като Omni Biotic Panda, е силно препоръчителна, споделят от онлайн магазин Ведра Фармаси. С тяхна помощ, а и при една правилна дозировка, неприятни състояния като запек и колики ще бъдат успешно предотвратени, като препаратът води до отлични резултати и при възрастни хора.

Какво е Омни Биотик Панда?

Използването на пробиотици стана все по-популярно с годините. Това се дължи на доказаните им терапевтични ползи при стомашно-чревни неразположения и при влошен имунен отговор. Положителните мнения на потребителите подкрепят идеята, че употребата на подобни препарати не само ще подкрепи общото здраве, но и ще спомогне при конкретни проблеми като запек, колики при новородените, затруднено усвояване на храната и др.

Omni Biotic Panda съдържа четири бактериални щама и може да се дава на бебето още от деня на раждането. Идеален е и за бъдещи майки, защото предпазва от размножаването на „лошите“ бактерии, подкрепя храносмилането и така се грижи за добрия тонус. Редуцира газовете при напреднала бременност и допринася за лесното и бързо усвояване на храната.

За кого е подходящ?

Omni Biotic Panda е разработен специално за нуждите на новородените и малките бебета. Продуктът е чудесно решение и за бременни жени, които искат да поддържат чревното си здраве през целия период на очакване. Ето как действа пробиотикът в различните случаи:

  • При бебета и новородени – насърчава укрепването на все още неустойчивата имунна система при кърмачетата. Omni Biotic Panda предпазва и от атопични реакции, които са често срещани при най-малките. Облекчава коликите в първите месеци от живота на детето и помага за по-лесното усвояване на млякото;
  • При бременни жени – последният триместър от бременността е свързан със силен дискомфорт, характеризиращ се с газове, запек, понижен имунитет и др. Omni Biotic Panda работи в полза на бъдещите майки, възвръщайки им комфорта в ежедневието;
  • В останалите случаи – Омни Биотик Панда е подходящ продукт за възрастните хора и за подрастващите като цяло.

Това как се приема Omni Biotic Panda зависи от възрастта на човек и неговите специфични нужди. Едно саше на ден е стандартната дозировка, освен ако няма други препоръки от страна на лекаря. Продуктът може да се употребява по време на бременност, по време на кърменето, както и след това.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
Петра ( преди 9 месеца )
това е топ пробиотик, който наистина помага за новородено.ние го почнахме още на 1вата седмица, даваме по един път на ден и коликите са една идея по-леки.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Притчи, мъдрости, цитати