Козметика и грим

Мария Илиева е лицето на нов парфюм с чувствен аромат

Нов аромат за нежни и чувствени жени представя Мария Илиева, певицата с кадифен глас

11.01.2013г. / 11 30ч.
Аз жената
Снимка: Avon

Снимка: Avon

На какво ухае чувствеността? Каква е тайната на чувствеността на Мария Илиева? На този въпрос дава отговор козметичната компания Avon с представянето на Sensuelle – нов завладяващ аромат. Лице на парфюма за България е певицата с кадифен глас и продуцент Мария Илиева.

Бергамот, гардения, кашмирена дървесина и ванилова орхидея – съвършена палитра от четири забележителни нотки за всяко от четирите основни женски настроения – това е Sensuelle. Вдъхновен от истинските корени на женствеността, парфюмът събужда скритите женски енергии. Първата – страстта и пламъкът на спонтанността, се отключват от нотката на пенлив бергамот. Любовта, нежността и естественото майчинско чувство пък се таят в изискания аромат на гардения. С нотките на кашмирена дървесина новият парфюм събужда щастието, радостта у жената – изконното й състояние да се радва на живота, да празнува своята женственост. В аромата на ванилова орхидея пък е спотаена хармонията и прословутата женска взискателност и внимание към детайла.

Свързани статии

Ето какво сподели и прелестната Мария за новото ухание:

„Sensuelle истински ме вдъхнови, защото е парфюм за нежната и чувствена жена и провокира най-женствената ми същност. Световноизвестните майстори парфюмеристи като Оливие Кресп и Хари Кремон са съчетали нотките на гардения, кашмирена дървесина, орхидея и бергамот в една съвършена хармония. Всяка нотка изключително фино „разкрива“ различните лица на моята чувственост . Затова Sensuelle е универсален ключ към неповторимата аура на всяка дама – той държи знанието за всички женски чувства и настроения.“

Мария Илиева е втората българка, която козметичният гигант избира за свое лице в България след Ивет Лалова през 2012 г. Съвместната история на българската поп-икона и всеизвестната марка започва още преди 10 години, когато тя става първият посланик на кампанията срещу рака на гърдата „От любов към живота“. Прелестната Мария продължава да демонстрира загрижеността си към тази важна за българската жена тема активно и до днес. Така Мария се нарежда между имената на Салма Хайек, Рийз Уидърспуун, Мила Йовович и Фърги, които са глобални посланици на бранда през годините.

Коментирай
Свободно време