Тя, звездата

Рут Колева: Давам всичко от себе си, за да се получи както трябва

21.09.2012г. / 15 58ч.
Джадала Мария
Рут Колева: Давам всичко от себе си, за да се получи както трябва

Рут Колева е млада, талантлива и известна. Тя е певица, която стана популярна с участието си в музикалното риалити "Мюзик Айдъл" през 2008-а година. Но както често се случва в живота, не този, който печели едно състезание, печели и цялата игра. И при Рут се случва точно това - макар и да бе сред най-рано приключилите в предаването, тя определено се превърна във фактор на музикалната ни сцена, за разлика от другите участници в риалити формата.

С хитове като "Близо" и "Защо", Рут успява да спечели верни почитатели, омагьосвайки ги със страхотен глас и нежно, изкушаващо поведение на сцената.

Представяме ви Рут Колева, специално за вас, читателките на Az-jenata.bg:

Кое Ви носи най-голямо удовлетворение?

Вдъхновението – това е моментът, в който си казваш „Благодаря на Бог, че правя това което правя. Дано да имам сили да продължа“. Когато видиш препълнен клуб с хора, дошли да пеят с теб и да се наслаждават на музиката ти – нищо друго няма значение на света в този момент.

За какво мечтае Рут? С кого да пее? На коя сцена?

Няма значение сцената – важна е публиката. Мечтая да имам възможност да разширявам местата на които свирим, съседни държави, Европа. Мечтая вторият ми албум да има успех на международната сцена, давам всичко от себе си, за да се получи както трябва.

Какво ново готвите за изненада на феновете? И кои са планираните Ви изяви, които можем да  анонсираме?

Ще има турне през есента, за да промотираме новия ми мини-албум „Future Sweet“ EP, който вече е достъпен в търговската мрежа. Декември месец ще излезе и новият ми албум продуциран от Винсант Хелберс в Холандия.

Какво е да си звезда у нас? Кои са основните предизвикателства на това поприще?

Странно е когато хората те познават и те спират на улиците. Странно е, защото това е нормалното ти ежедневие, не е сцената.

Не се чувствам „звезда“, самата дума звучи нелепо според мен, в крайна сметка всички дишаме същия въздух, ходим по същите разбити тротоари и се ядосваме на задръстванията, не мога да си представя за миг в живота ми да се чувствам нещо-повече, само защото ми се обръща медийно внимание.

***

Прочетете още:

Коментирай