Книги

„Храна, здраве и щастие“ – Опра Уинфри

Прекрасна готварска книга с над 100 здравословни рецепти

23.11.2018г. / 05 11ч.
Аз жената
Корица: издателство "Хермес"

Корица: издателство "Хермес"

"Откакто се помня, винаги съм искала да споделям нещата, които правят живота по-хубав." Опра Уинфри

Опра Уинфри никога не е крила, че е имала проблеми с храната. За нея тя е била както източник на удоволствие и утеха, така и причина за дългогодишна борба с наднорменото тегло. В „Храна, здраве и щастие“ Опра споделя рецептите, благодарение на които вече истински се наслаждава на храната.

Представените в книгата ястия са разработени в екип с любимите професионални готвачи на Опра. Бележките ѝ към тях превръщат изданието в личен подарък за милионите ѝ почитатели. Една от най-влиятелните и обичани жени в света ни допуска в живота си зад кулисите – и в кухнята си, – като освен изпитани рецепти, споделя спомени и истории за дългия си път към здравето и щастието.

Вкусни, здравословни и лесни за приготвяне – това са ястията, които Опра обича да приготвя у дома и да споделя с близки и приятели. Тук ще намерите семпли класически рецепти за задушено пиле и чили с пуешко, свежи предложения за паста „Примавера“ и ягодово сорбе, както и много други неустоими ястия. Всички те отразяват философията на Опра за храната: „Когато се храните съзнателно и разумно, вие подхранвате тялото и духа си. А това прави живота още по-вкусен!“.

Като допълнителен бонус, към всяка рецепта са предложени хранителните ѝ стойности и количеството калории и смарт точки, за да се улесни изграждането и поддържането на здравословни хранителни навици.

На книжния пазар от 27 ноември 2018 г.
Превод: Снежана Милева
Обем: 232 стр.
Издателство: „Хермес“
ISBN: 978-954-26-1853-3
Корична цена: 29,95 лв.

Коментирай