Reality/TV

Заложи на Оскарите и спечели награда

Как да участвате в играта

25.02.2016г. / 13 11ч.
Аз жената
 Неда Василева и Борислав Петров

Неда Василева и Борислав Петров

Телевизия Bulgaria ON AIR пуска специално предаване за тазгодишните награди „Оскар“. „Заложи на Оскарите“ ще се излъчи в неделя, 28 февруари, от 20 часа по Bulgaria ON AIR с Неда Василева и Борислав Петров.

Водещите организират томбола в социалната мрежа Фейсбук – „Ще спечели ли Леонардо „Оскар“?, а един от участниците, дал верен отговор, ще получи златен пас за „София филм фест“ с безплатен достъп до всички заглавия на фестивала.

Гости в студиото ще бъдат актьорите Ники Сотиров и Луиза Григорова, сценаристът и журналист Емил Спахийски и режисьорът и актьор Виктор Чучков.

Водещите ще провокират дискусия за фаворитите на 88-ата церемония по връчването на филмовите награди, ще се обсъжда актуалната тази година тема за „Белите Оскари“ и политика ли е киното, какво превръща церемонията във връх на шоубизнеса в света, защо българските филми не стигат до номинациите за чуждоезичен филм, какви са критериите за статуетка.

Акценти на студиото ще бъдат и рекордьорите на „Оскар“ през годините, фаворитите за чуждоезичните номинирани филми и модата на Червения килим.

Правилата и условия за участие в играта на „България он ер“ вижте тук.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Галя ( преди 8 години )
Ще бъде интересно предаване. Аз мисля, че е крайно време Леонардо ди Каприо да спечели Оскар, определено го заслужава. .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар