Меню

Троянски вечери

31 май 2005 | 10:33 | Аз жената
3 от 1 гласа
Добави в любими
Нарязват се на кубчета:
1 краставица, 
2 домата, 
300 грама шунка, 
2 стръка пресен лук (или според сезона – праз или стар лук), 
3 печени пиперки
15 мин.

Продукти
Приготвяне

Количеството може да се увеличи според нуждите. Разпределя се в чинии, а отгоре се настъргва кашкавал на едрото ренде и сирене на ситното ренде. Украсява се с клонка магданоз и една маслина. Това е прекрасна салата за почти всякакво питие, а може да се ползва и като лека вечеря.

Снимка: thinkstock

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
petq ( преди 11 години )
ami dano da e hubava za parvi pat 6te qm takova ne6ty :) dano da mi haresa
отговор Сигнализирай за неуместен коментар