Меню

Бързо чесново пиле

4 септември 2016 | 11:50 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
500 г пилешки гърди без кожа
3 супени лъжици меко масло
сол, черен пипер на вкус
малка глава лук
4 скилидки чесън
люта чушка
30 мин.

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

Загрейте добре тиган с незалепващо покритие. В купичка комбинирайте маслото заедно със стрития чесън, ситно нарязания лук, сол и черен пипер. По желание може да добавите и люта чушка за повече пикантност. Разбъркайте добре съставките и намажете месото от двете страни.

След това го поставете в тигана. Ще ви трябват около 15 минути, за да го изпържите добре и от двете страни (около 7 минути на страна, като често обръщайте месата, за да хванат златиста коричка и да се изпекат равномерно). 

Снимка: istock

Опитайте и:



Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
janna ( преди 7 години )