Меню

Дробчета с гъби и сметана

26 март 2015 | 12:13 | Михаела Лазарова
5 от 4 гласа
Добави в любими
1 пакет пилешки дробчета
350 г пресни печурки
1 глава лук
сол, черен пипер
300 мл течна сметана за готвене
1 ч.

  • Порции: 4 порции

Продукти
Приготвяне

Дробчетата се измиват и се нарязват на парченца. Задушават се в масло заедно с лука и гъбите, а след това се добавя и малко вода.

Когато са съвсем готови се добавя и сметаната. Овкусяват се със сол, черен пипер и се оставят да къкрят няколко минути до сгъстяване на соса.

Сервирайте ги с гарнитура от сварен ориз или свежа салата.

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай