Меню

Пиле на грил с картофи и Барбекю сос “Олинеза”

8 октомври 2009 | 11:26 | Аз жената
Добави в любими
пилешки крилца пчелен мед “Олинеза”
традиционен кетчуп “Олинеза”
лют кетчуп “Олинеза”
деликатесна горчица “Олинеза”
олио на същата фирма
картофи
соев сос
черен пипер
чесън

Продукти
Приготвяне

Картофите се обелват, нарязват и слагат в тава с малко олио да се пекат на фурна, оставяйки ги на дъното на 180°C. Над тавата, по средата на фурната слагаме да се пекат на грил пилешките крилца, които постоянно се обръщат и намазват с предварително направения барбекю сос “Олинеза”. За сосът смесваме 2 ч. ч. традиционен кетчуп, 2 с. л. лют кетчуп, 2 с. л. пчелен мед, 1 с. л. соев сос, 1 скилидка чесън и малко черен пипер. За декорация използваме малко деликатесна горчица.

* * *

Рецептата е от конкурса Кулинарни фантазии
Пилешки шишчета със зеленчуци

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
5 rate up comment 6 rate down comment
ралица ( преди 11 години )
хубаво изглежда но само това
отговор Сигнализирай за неуместен коментар