Свободно време

Малка златна книга за ДА!-нагласата

07.07.2010г. / 11 41ч.
Аз жената
Малка златна книга за ДА!-нагласата

Как да откриеш, изградиш и поддържаш нагласата за успех през целия си живот?

Всички познати ще ви искат тази книга! Но тя ще ви трябва постоянно, така че най-добре да си я купят.

В тази книга Джефри Гитомър ще ти покаже нагледно как се изгражда ДА!-нагласа – не просто позитивна, а нещо много по-обхватно, включващо отношението ти към колегите и шефа, към хората, които срещаш в своето всекидневие, към приятелите и семейството – един изцяло нов светоглед, който ще ти помогне да се реализираш в бизнеса, но и в личен и житейски план.

Тази нагласа ще ти позволи да изживяваш постоянно онези приятни моменти, в които ликуваш за поредната победа и крещиш с все сили: ДА! Но тя се нуждае и от всекидневна поддръжка, която пък е подробно описана на страниците на Малка златна книга на ДА!-нагласата... Гитомър илюстрира идеите си с ценни мисли на класиците в този жанр – Наполиън Хил, Дейл Карнеги, Ърл Найтингейл и др., както и със свои собствени, почерпани от богатия му житейски и бизнес опит.

За да бъдеш победител, трябва да се чувстваш като такъв, да планираш своята победа, да си готов за нея и да я очакваш! Това, че трябва да се възприемаш като най-важния човек на света, не означава да бъдеш егоист.

Ще получаваш всичко, което искаш, ако помагаш и на другите да получават всичко, което искат.

Тази книга е твоето лично ръководство за постигането на ДА!-нагласа.

216 стр., твърда подвързия
Корична цена: 22 лв.

* * *

Стив Харви и книгата наръчник за жени „Действай като жена, мисли като мъж”
Знам какво си мислиш

Коментирай