Свободно време

Хороскоп за края на света – Везни, Скорпион, Стрелец

Ще дойде ли края на света за тези зодии

14.12.2012г. / 08 17ч.
Аз жената
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

На 13 декември 2012 в 10.40 ч. Луната влезе във фаза Новолуние. На тази дата разстоянието между Луната и Земята беше 363685 км.

При скъсяване на разстоянието между Земята и спътника й обикновено се случват различни природни катаклизми.

Свързани статии

От този ден започва така да се каже „подготовката“ за края на света. Според масовото схващане и куп „научни“ твърдения краят на света трябва да настъпи на 21 декември 2012 г.

Вече няколко пъти се подготвяме за този прословут край. Бабите си правят запаси от сапун и свещи (за край на света може и да се говори, ама за край на тъмнината и мръсотията никой нищо не казва!); домакините – от сол, захар и брашно (може да е край, ама пък защо да е и глад!); мъжете се прощават с любовниците си и спастрят по някое шишенце винце и ракийка за „черния ден“ (че какъв край ще да е то, ако не го отпразнуваме подобаващо!), а банкерите преизчисляват постъпленията и лихвите от тях.

Как ще посрещнат края на света представителите на различните зодиакални знаци?

Везни

Край на света – ама много бързо го обявиха! На Везните не им остана време да обмислят да стягат ли багаж, да не стягат ли, да се сдобрят ли със съседите или още повече да се скарат. Не може то така – скимнало му на някой да довършва света и айде – и Везните в кюпа! Тц, не не може, Везните нищо лошо не са направили, че да ги вкарват в тази бъркотия!

Скорпион

Нека да дойде най-после този край на света! Нека! Всичко да изгори, всичко да започне от начало! Да се отървем от скуката, от досадния съпруг, от проклетата свекърва (тъща), от колата, която вечно създава проблеми. Скорпионът от края на света не се плаши, той си има жило – за всеки случай.

Стрелец

И къде по-точно ще бъде този край на света, че да погледам? Каква е цената на билетите? Има ли възможност да си запазя място в официалната ложа? Няма начин Стрелецът да изпусне такова важно събитие като края на света, та то да не се случва всеки ден, я!

Автор: астролог Петя Георгиева

Още любопитни астрологични прогнози прочетете тук.

Коментирай
Свободно време