Свободно време

Хороскоп за 2013 година

Какви предизвикателства ни очакват в годината на Змията

20.12.2012г. / 10 43ч.
Аз жената
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Предстоящата 2013-та година ще бъде съвършено различна от предходните. Ще започне спокойно, но не се заблуждавайте – оборотите бавно и устойчиво ще се повишават. След изпълнената с противоречиви и не чак дотам приятни събития високосна 2012-та тихото и безметежно начало на 2013-та ще бъде нещо като заслужена почивка за изтощената ни психика.

Всеки знак от зодиака ще реагира на предстоящите събития различно, а и ще питае различни очаквания за годината на змията. За едни ще е най-важно да стабилизират финансовото си състояние, за други – да напреднат професионално, а за трети – денонощно да се потапят в погледа на любимия човек.

Ще се опитам с тази кратка обобщена прогноза да опиша реалните възможности и точни направления за реализация, както в личностен, така и в обществен аспект и дано помогна да преодолеете затрудненията по-лесно.

Надявам се, че хубавите предвещания непременно ще се сбъднат, обаче проблеми ще има и те не бива да се подценяват.  

Свързани статии

Годината на Змията ще премине под покровителството на Меркурий. Това означава, че всички трябва перманентно да актуализират информацията, която използват, да усъвършенстват навиците и да оптимизират дейностите. Общуването между хората ще е един от факторите за напредък. Трудните ситуации ще ги накарат да обединят усилията си и да си помагат в критични моменти. За всички нас ще бъде от съществено значение да се научим да оценяваме реалността такава, каквато е, а не каквато ни я представят управляващите, пресата или други популярни източници, да разчитаме повече на себе си, отколкото на институциите и да защитаваме правата и позициите си по-активно, при това с позволени средства

През 2013-та на някои хора ще се наложи генерално да променят плановете си, на други – да се върнат назад и да повторят изминатия път, коригирайки допуснатите вече грешки. Това съвсем не значи, че трябва да се чувствате нещастни или губещи. Напротив, очевидно ви трябва още един опит или още малко време, за да осмислите целите и избистрите критериите си, за да решите какво точно означават за вас понятия като „радост“, „любов“, „успех“...

Вероятно ще установите, че за да напреднете се налага да се откажете от някои вещи или навици, да приемете известни ограничения, частично да се лишите от удобствата си. Направете го докато е време, за да не платите твърде скъпа цена за упоритостта си.

В годината на змията ще бъде груба грешка, ако се опитвате да заобикаляте правилата и законите. Както реално, така и в социалните мрежи ще се появят обединения и групи хора, опитващи се да привлекат общественото внимание, създавайки различни по цел и характер движения, нерядко призоваващи към хаос, своеволие или неподчинение. Може да звучи парадоксално, но създателите и организаторите на тези групи ще произхождат предимно от интелектуалните среди. Те не само имат какво да кажат, ами което е по-важно, ще намерят благодатна публика, слушатели и последователи, защото хората масово са грохнали от нескончаемите битови проблеми, финансова несигурност и усещането, че са изоставени на произвола на съдбата и на никой не му пука за тях.

Промени ще се случват във всички житейски области и ще бъде доста трудно да се прецени предварително кое е за добро и кое е за лошо. Реформи, които първоначално изглеждат неблагонадеждни, в крайна сметка може да завършат много по-сполучливо от такива, които уж гарантирано обещават да помогнат. Всички биха могли да улеснят живота си, да си спестят куп неприятности и да уталожат ежедневното напрежение, ако се научат да реагират по-дипломатично и да се приспособяват по-бързо.

Личният живот ще следва същия динамичен ход като обществения. В годината на Змията семейните отношения ще придобият особена важност. Хората, ценящи стабилната връзка, приемащи партньора си сериозно и сърдечно ще се чувстват най-щастливи и ще преживеят най-много романтични мигове и прекрасни емоции. Онези, които бягат от отговорност, страхуват се от задължения и са си самодостатъчни, ако не успеят да създадат семейство през тази година по-нататък изобщо ще бъде много трудно да се обвържат.

Астролог: Петя Георгиева

Още любопитни астрологични прогнози прочетете тук.