Свободно време

Люси Иларионов свали 10 килограма само за седмица в Dancing Stars

Изтощаващи тренировки и травми белязаха втората седмица на спектакъла на сезона Dancing stars

19.03.2013г. / 15 00ч.
Аз жената
Снимка: Нова телевизия

Снимка: Нова телевизия

Актрисата Елен Колева и партньорът й Калоян, които миналата седмица се спасиха от елиминации, изненадващо получиха най-високата оценка на журито от 31 точки и напълно потвърдиха поговорката, че последните ще бъдат първи.

Романтичното им изпълнение преобрази сцената и като в машина на времето потопи публиката в атмосферата на куикстепа от 30 години на миналия век.

70-годишната Латинка Петрова бе наречена сладурана от колегата си по професия Калин Сърменов и се превърна отново в усмихнатата атракция на вечерта.

Холивудската каскадьорка Стела и партньорът й Наско, изиграха един наистина бесен джайв, с който затвърдиха високите си заявки за победа в шоуто.

Глория и Светльо потопиха дансинга в морскосиньо и спечелиха трето място в класирането.

Боксьорът Детелин Далаклиев откровено си призна, че не харесва парчето, на което танцува джайв, но се зарадва на оценката от 19 точки, тъй като това е любимото му число.

Изпълнението на Део провокира екзалтираното „Браво“ на Алфредо Торес.

Ангел не се поддаде на провокациите на Мойсей и амбициозно изтанцува темпераментен куикстеп в зелено.

Рапърът Ицо Хазарта е на път да се превърне в класик и фен на evergreen парчета след като първият му танц беше на песента на Франк Синатра "New York, New York", а снощното му изпълнение дойде с гласа на Джон Ленън и Beatles.

Най-ранобудният сред участниците е Румен Луканов, който тренира усърдно от 8 сутринта и се бори да спечели титлата „Румен бързите крака“.

Петко Димитров оцеля след зверските тренировки под ръководството на Яна. Те представиха танц в цвят на злато.

Усилените тренировки се оказаха изключително предизвикателство за звездните участници и дори предизвикаха травми в някои у тях. Люси Иларионов впечатли всички със своята пластичност, въпреки своите 152 кг и силна болка в коляното. Политикът Капка Георгиева също получи тежка травма в колената, но след внимателните лекарски грижи тя намери сили и представи цветния си танц със завидно самообладание.

Зейнеб, която отпадна от шоуто по време на първите елиминации, коментира днес в предаването „На кафе“, че е приятно изненадана от положителните коментари в интернет за нейното представяне и допълни, че за нея не е важна целта, а пътят към нея.

В петък, 22 март 2013 от 20 часа, отново на живо в ефира на Нова ТВ, предстои да видим как публиката е коригирала оценките на журито чрез своя SMS-вот и кого е изпратила на елиминации.

Коментирай