Свободно време

Асдис Ран е фенка на Петко Димитров

Как се справиха звездите в танцувалното шоу със самба и валс

26.03.2013г. / 17 05ч.
Аз жената
Асдис Ран е фенка на Петко Димитров

За първи път журито в Dancing Stars бе единодушно и даде най-високите си оценки в състезанието досега – пълни четири осмици за темпераментната самба на Стела и Наско. Малко преди това, в рамките на вчерашното издание на хитовото шоу, кавалерът на холивудската каскадьорка се пошегува, че има най-скромния костюм за вечерта и се появи на дансинга гол до кръста.

Снощният спектакъл почти земетръсно размести позициите на фаворитите в Dancing Stars . Новите танцови провокации от валс и самба паснаха на някои от 12-те двойки перфектно, докато за други се оказаха тихо изтезание.

Свързани статии

Любимците от миналата седмица – Елен и Калоян – понесоха най-сериозна критика за своето представяне, която ги прати на едно от последните места. Ангел и Дорина изтанцуваха най-оригиналния си танц до момента. Латинка и Фил отново смело съчетаха театъра и танца, а Део неочаквано се превърна в член на легендарната група Jackson 5 и поведе хубавата Елена в ретро-ритъма на нощта. Петко и Яна се срещнаха в нежната прегръдка на песен от Селин Дион. Емблематичната песен на Go Go Dols – IRIS от филма „Град на ангели“ се превърна в нежен валс за поп-дивата Глория и половинката й Светльо, като тяхното изпълнение зае почетното второ място.

Най-прочутата исландка в България – Асдис Ран и една от дъщерите й бяха сред публиката на спектакъла снощи, като в ефира на Нова ТВ те признаха, че подкрепят Петко. Многолюдната фамилия Торес, без най-малкото си попълнение, беше заела местата си отляво на главнокомандващия Алфредо. В тяхната компания бе и любимката на всички Поли Генова, която не пропусна да потанцува с Алфредо в една от паузите. Тя дори издаде и общата им тайна, че двамата подготвят нов музикален проект, в който Алфредо ще пее на български. Дизайнерката София Борисова следеше отблизо как моделите й стоят на водещата Алекс Сърчаджиева и Илиана Раева.

Коментирай