Свободно време

Започнете деня с усмивка!

Малките катализатори на позитивно настроение за целия ден

05.04.2013г. / 09 07ч.
Петя Зефирова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

С доброто начало на деня няма непременно да си осигурите и добрия му край, но поне ще се носите по течението на доброто си настроение от сутринта, докато нещо не се обърка или излезе от контрол. Кои са малките неща, които действат като катализатори за един хубаво започнат ден?

Чаша кафе

Ефикасен и изпитан начин да отворим сънените си очи и да влезем в час. Уникален аромат, силен вкус, милион начини на приготвяне по собствен вкус, топло „добро утро“ за тялото, живителна сила за вас.

Малък крос

Свързани статии

Станете рано, хванете косата с ластик, сложете анцуга и маратонките и излезте за 15 минути на чист въздух преди да са забръмчали автомобилите по улиците, преди учениците да са запъплили по тротоарите на път за училище, преди градът да се е събудил напълно. Потичайте – ще се заредите с енергия, която ще инвестирате в името на доброто си здраве и ще се събудите качествено.

Музика

Не пускайте радиото, защото ще забравите наистина да се заслушате. Помислете си за песните, които едно време сте слушали до досада и омраза, но които все още ви носят позитивно настроение. Потърсете нови изпълнители, нови стилове, нови банди, нови мелодии. Открийте това, което ще ви амбицира и накара да станете (и дори да танцувате).

Секс

Истинско удоволствие, уникален начин да съживите тялото и духа си и да се изпълните с положителна енергия. Един начин двама души да излязат усмихнати от дома си.

Медитация

Медитацията сутрин е трудна за повечето от нас, защото лесно преминава в сладка дрямка, но ако успеете да се овладеете и да се концентрирате върху нещо, ще прочистите съзнанието си от излишни тревоги, ще попътувате за малко във вечността и ще се върнете в кожата си по-живи от всякога.

Коментирай
Свободно време