Свободно време

Жените харесват мъже като Иван Ласкин

Иван Ласкин спечели признанието „Жените искат теб“

22.04.2013г. / 14 57ч.
Аз жената
Жените харесват мъже като Иван Ласкин

Жените искат Иван Ласкин – това е равносметката след отминалия епизод на предаването на Нова ТВ „Какво искат жените“. Актьорът, известен с трудния си характер, спечели трите домакини с емоционалните откровения, които направи в ефир, и любовта, която засвидетелства към най-скъпите си жени.

Свързани статии

Още при посрещането на гостите, Ласкин впечатли водещите с подаръка, който им поднесе, а именно – суджук. Последва го втора изненада – билети за постановката „Железният светилник“. В ефира на предаването актьорът призна, че съжалява, че е изключително перфектен в мислите си, но не винаги в решенията си. Той сподели, че е от изгубеното поколение и че най-голямата му болка е, че жената, която обича – Алекс Сърчаджиева, ще носи тегобите на това негово поколение. На няколко пъти актьорът не успя да скрие емоциите си, а очите му се напълниха със сълзи. Ласкин говори открито и за любовта си към театъра и родината, като изрази огромното си съжаление, че никой вече не говори за поезия, а духовните ценности са останали на заден план.

С характерната си откровеност, той не пропусна да „похвали“ домакините, като сравни картофеното пюре с „поморийски солници“, а за основното ястие заяви, че е с вкус на „ксерокс“. Категорично отказа да се включи и в изненадата, която трите дами бяха подготвили – уроци по степ. За сметка на това обаче успешно акомпанираше с ударно изпълнение по масата.

Кои ще са мъжете, които ще седнат на масата тази седмица? Кой от тях ще заслужи титлата „Жените искат теб“, ще разберем от „Какво искат жените“ следващата събота, 27 април, от 12.00 ч. по Нова ТВ.

Коментирай