Свободно време

Део и Елена празнуват Великден в Смолян

Део ще се срещне с родителите на любимата си Елена

03.05.2013г. / 21 16ч.
Аз жената
Део и Елена празнуват Великден в Смолян

Свързани статии

Любовта между Део и Елена набира скорост и двамата използват великденските празници, за да успее Елена да представи своя любим на семейството си в Смолян. Чаровникът Део смята да покори новите си роднини с естественото си поведение и като активно се включи в приготовленията за Гергьовден.

Преди дастигнат до Смолян обаче двамата „отскочиха“ цели 600 километра до къщата на Део в Кранево, където Део снима новия си клип „Целия свят“, с участието на Лео и режисиран от Баш Моушън. Вероятно веселата компания ще се отбие и в къщата на Ути в близост до Крапец, където двамата майстори на черпака Ути и Лео ще премерят сили в приготвянето на агне и козунаци.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Паисий ( преди 10 години )
От редакцията:Благодарим, отче Паисие. Една дума пропуснахме за толкова години и веднага я видяхте. :-) Ще се стараем занапред още повече. И ако позволите малко да помръднем и ние, изпуснали сте по-долу пълния член на чирпака, пък и точка накрая не сте турили. :-) Всички сме грешни значи на тая земя. Но се стараем."...О неразумни и юроде! Поради что се срамуваш да се наречеш българин и не четеш, и не говориш на своя език?" - "чирпака" е черпак
отговор Сигнализирай за неуместен коментар