Свободно време

Секси татковци под прожекторите

Едни от най-желаните мъже са едни от най-грижовните бащи

17.05.2013г. / 10 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Знаем за красивите жени и мъже на червения килим, защото не спираме да търсим интересна информация свързана с техния личен и професионален живот. Свидетели сме на връзките на едни от най-красивите двойки.

Свързани статии

Когато говорим за мъжката част от тях, става леко горещо. Обръщаме специално внимание на татковците, особено на едни от най-секси грижовните бащи, които ни спират дъха.

Бен Афлек е отличен пример за баща и е още по-секси, когато е в компанията на дъщерите си. Помага активно на съпругата си Дженифър Гарнър и планира лятна почивка със семейството.
Дейвид Бекъм не е секси само когато е на футболно игрище или снима фотосесия по бельо. Горещият татко се грижи много за четирите си деца, като се старае професионалните му ангажименти да не го отдалечават за дълго време от семейството.


Орландо Блум ни е познат от филма „Карибски пирати“ където забелязахме неговият сексапил. Той е баща на момченце, което много обича. Споделя, че е много щастлив със семейството си, а ние още повече, когато го гледаме на екрана.


Матю Макконъхи. Русокосият красавец спира дъха ни. Той е секси татко на три деца, а ние малко завиждаме на половинката му.


Брад Пит Е прекрасен татко на шест деца, които отглежда с голяма любов. Невероятна подкрепа за Анджелина Джоли и винаги успява да изглежда секси, особено с леко набола брада.


Уил Смит винаги успява да балансира грижите за семейството и професионалните си ангажименти. Шоколадовата му кожа изкушава.

Снимки: Reuters

Коментирай