Свободно време

Румен и Ралица напуснаха Dancing Stars след 5 поредни елиминации

Фаворитите Стелла и Наско в борба за оставане в шоуто

18.05.2013г. / 14 50ч.
Аз жената
Румен и Ралица напуснаха Dancing Stars след 5 поредни елиминации

Господин „Сделка или не“ – Румен Луканов, и прекрасната му партньорка Ралица спазиха традицията да танцуват два пъти седмично – официално и на елиминации. Снощната надпревара обаче завърши без сделка за ТВ водещия, който напусна Dancing Stars.

Правото си да останат на сцената на шоуто защитиха двойките на Петко и Яна, Стелла и Наско и Елен и Калоян. Зрителският вот направи „спасението“ на Елен и партньорът й 100% сигурно, а актьорът Стефан Щерев и радиоводещата Ива Дойчинова добавиха още артистична подкрепа за актрисата.

Свързани статии

От отбора на Стелла Ангелова и Наско бе световната и олимпийска шампионка по художествена гимнастика – Мария Петрова, която категорично подкрепи Стелла и заяви, че от Америка тя е донесла не акцента си, а сбъднатата си мечта. Наско заяви, че създалата се задкулисна интрига ще бъде игнорирана от тяхната двойка, която е дошла, за да танцува. Петко Димитров се радваше на приятелското рамо на своята бивша съпруга Мария Игнатова, която похвали амбицията и трудолюбието му. Елегантната поп-фолк певица Малина бе сред ВИП феновете на Глория и Светльо, но даде подкрепата си за Петко и Яна, защото Глория не бе сред застрашените от изгонване.

Най-младата двойка на Dancing Stars – Ангел и Дорина, танцуваха свой бис снощи, след като салсата им от понеделник бе избрана за танц на седмицата. От тях очакваме и още изненади след два дни, когато ще представят лирикъл хип-хоп и още нещо. Младите таланти от Огоста Денс вдигнаха публиката на крака със своята страстна латино-компилация, а Мария Илиева и Поли Генова направиха премиера на най-новите си сингли – „Играя стилно“ и „За нас“.

В понеделник, освен нови танци, ще видим и индивидуален танцов маратон с ча-ча и джайв. Кой ще издържи на бясното 4-минутно темпо, ще разберем в шоуто от 20 ч. по Нова ТВ.

Коментирай
Здраве и красота