Свободно време

Любовната комедия "Сем. Милър" ще ни разсмива от 16 август

Дженифър Анистън и Джейсън Съдейкис са в главните роли

13.08.2013г. / 12 15ч.
Мария Дуковска
Любовната комедия "Сем. Милър" ще ни разсмива от 16 август

New Line Cinema представя екшън-комедията „Сем. Милър" с участието на Дженифър Анистън и Джейсън Съдейкис под режисуарта на Роусън Маршал Търбър.

Дейвид Кларк (Джейсън Съдейкис) е дребен пласьор на марихуана, чиято клиентела включва майки домакини, но без децата - в края на краищата той си има скрупули. Та какво може да се обърка? Много неща. Скатавайки се на сянка по разбираеми причини, той научава по трудния начин, че нито едно добро дело не остава ненаказано. Докато се опитва да помогне на случайна пънкарка, тормозена от няколко местни тийнейджъри, Дейвид е ограбен и остава да „виси“ на доставчика си Брад (Ед Хелмс) с пари и със стока.



За да си изчистят сметките – и за да остане жив и здрав – Дейвид ще трябва да се превърне в едър контрабандист на наркотици, като прекара пратка на Брад от Мексико. Той скроява съвсем прост план към който принуждава да се присъединят циничната стриптизьорка Роуз (Дженифър Анистън), искащият да му стане клиент Кени (Уил Полтър) и отраканата тийнейджърка Кейси (Ема Робъртс). Една фалшива съпруга, две деца наужким, огромен лъскав кемпер и „семейство Милър“ е готово. Те са се запътили на юг от границата за уикенда на четвърти юли – ваканция, която със сигурност ще завърши с фойерверки.



Роусън Маршал Търбър е режисьор на комедията „Сем.Милър“ по сценарий на Боб Фишър & Стийв Фабър и Шон Андерс & Джон Морис, сюжет на Фишър & Фабър.

Филмът е с участието на Ема Робъртс, Ник Офърман, Катрин Хан, Уил Полтър и Ед Хелмс.

Продуценти са Винсънт Нюман, Тъкър Тули, Хепи Уолтърс и Крис Бендър, а Дейвид Хейман, Джей Си Спинк, Маркъс Висиди, Тоби Емерих, Ричард Бренер и Дейвид Нойщатер са изпълнителни продуценти.

Творческият екип на Търбър се състои от оператора Бари Питърсън, художника на продукцията Клейтън Хартли; монтажиста Майк Сел и дизайнера на костюми Шей Кънлифе. Музиката е на Тиъдър Шапиро и Лудвиг Гьорансон.

Премиерна дата в България: 16 август 2013г
Оригинално заглавие: We‘re the Millers
Времетраене: 109 мин.
Режисьор: Роусън Маршал Търбър
Сценаристи: Боб Фишър & Стийв Фабър и Шон Андерс & Джон Морис
Продуценти: Винсънт Нюман, Тъкър Тули, Хепи Уолтърс и Крис Бендър Оператор: Бари Питърсън
В ролите: Джейсън Съдейкис, Дженифър Анистън, Ема Робъртс, Ник Офърман, Катрин Хан, Уил Полтър и Ед Хелмс

За филма:

Дейвид Кларк (Съдейкис) е дребен пласьор на марихуана, който след като е ограбен от местни тийнейджъри, „увисва“ на доставчика си с пари и стока. Ако иска да запази здравето и живота си, Дейвид ще трябва да му направи малка услуга като прекара пратка от Мексико. За да върви всичко по мед и масло, той скроява съвсем прост план. Една съпруга наужким, две фалшива деца, огромен, лъскав кемпер и ето - „семейство Милър“ е готово. Те са се запътили на юг от границата за уикенда на четвърти юли – ваканция, която със сигурност ще завърши с фойерверки.

Филмографии:
Роусън Маршал Търбър / режисьор: Големи топки
Джейсън Съдейкис: Ергени за седмица, Шефове гадняри
Дженифър Анистън: сериала Приятели, Всемогъщия Брус, Марли и аз
Ема Робъртс: Хотел за кучета, Калпазанка
Ник Офърман: Внедрени в час, Мъжете, които се взираха в кози
Уил Полтър: Хрониките на Нарния: Плаването на Разсъмване, Синът на Рамбо
Ед Хелмс: трите части на Ергенски запой

Коментирай