Свободно време

Как офисът от скучно и сиво място да се превърне в инкубатор за идеи

Повече цвят и промени в интериорния дизайн

20.08.2013г. / 13 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: architectureartdesigns.com

Снимка: architectureartdesigns.com

Все повече компании обръщат внимание на това средата, в която работят техните служители да бъде не само удобна, но и приятна. От Дисни до офисите на Гугъл, които държат едни от първите места по криейтив атмосфера, през редица компании, занимаващите се с компютърни технологии стигаме и у нас. У нас също се забелязва положителна промяна в интериора и настроението.

Свързани статии

Офисите вече не са тези сиви и скучни помещения. Те са раздвижени, с много цвят и настроение, което е важно за творческите процеси и изобщо за една ползотворна работа. Всеки би искал да прекарва работното си време в среда, в която да може да релаксира само от цветовете, които са използвани за багренето на стените, например. Ако на този етап работното ви място не е от тези, вижте тези красиви идеи за дизайн. 

Един по-различен поглед върху това как трябва да изглежда заседателната зала. Харесва ли ви? Със сигурност вие, колегите и бъдещите ви партньори, ще се чувствате удобно и приятно в  тази обстановка. Има много светлина в стаята, удобни мебели и не на последно място е обзаведена с последните технологични идеи. Всичко необходимо, за да впечатлите.

Независимо дали чакате за интервю за работа или имате служебна среща, това фоайе не само ще намали напрежението, което е нормално да усещате, но ще ви зареди с позитивизъм. Отново много светлина, минимализъм в обзавеждането и удобна библиотела за всеки, който трябва да изчака няколко минути.

Ако не бяха тези ярки зелени цветове и интересния под това помещение щеше да бъде типичния офис. Виждате колко малко е необходимо, за да превърнете работното си място в извор на добри идеи, които да реализирате. Ето затова, защото работодатели знаят колко е важно среадта да е приятна и вие да се чувствате креативни и спокойни и да разботите в екип, са готови на промени. Макар и минимални, но все пак промени.

Това е пример как може и вие да предложите на вашите колеги и ръководители да внесете малко повече цвят и настроение в интериора. Не е необходимо много. Трябват ви само желание и настроение за неща, които сами може да създадете. 

Цветни и красиви рисунки на колегите, които се занимават  с графичен дизайн, претапициране на старите мебели и дивани, по-цветни офис принадлежности. Превърнете работното място в специално и бъдете от онези модерно мислещи хора, за които добрите идеи са равни на успех.

Снимки: architectureartdesigns.com

Коментирай