Най-мащабната благотворителна кампания срещу рак на гърдата у нас „От любов към живота“ на Avon организира серия концерти в страната с участието на едни от най-популярните и обичани български артисти. В три поредни съботи любимите певци на България, сред които Мария Илиева, Белослава, Поли Генова, Орлин Павлов, Сантра, Криста, Рут Колева, Jahmmi Youth и приятели ще пеят с нов глас за каузата в Бургас (21.09), София (28.09) и Пловдив (05.10).

„С трите концерта искаме да отпразнуваме заедно любовта към живота, защото той е прекрасен и трябва да го ценим“, каза Валентина Бешевишка, маркетинг мениджър на компанията за регион „Балкани“. „С песен искаме да утвърдим и централното място, което жената заема в сърцата на своите деца, съпруг, роднини и приятели. Искаме и да напомним на българката да се преглежда редовно, защото открит навреме, ракът на гърдата е напълно лечим“, допълни тя.

През 2013 г. кампанията „От любов към живота“ се осъществява за единадесети пореден път. От началото на годината досега съвместно с неправителствената организация „Български фонд за жените“ козметичната компания е дарила 5 ехографа за ранна диагностика и прегледи в Плевен, Пловдив, Русе, Стара Загора и Шумен. До края на годината предстои да бъдат осъществени още 2 дарения – в Бургас и Варна, както и да бъдат анонсирани безплатни прегледи за жени в неравностойно положение.

В рамките на дългогодишната си история кампанията „От любов към живота“ е набрала и дарила над 1 300 000 лева и над 23 000 безплатни профилактични прегледи, благодарение на отдадения труд и усилия на всички приятели и партньори на каузата. Водени от убеждението, че ракът на гърдата е 100% лечим, когато бъде открит в ранен етап на развитие, Avon приканва българката към редовна профилактика.

Повече информация за концертите

Още по темата

21 септември, гр. Бургас, пл. „Тройката“, 16 ч.

Артисти: Мастило, 5-те сезона, Мери от Мери Бойс Бенд, Криста и Поли Генова и други.

28 септември, гр. София, пл. „България“ до НДК, 16 ч.

Артисти: Мария Илиева, Белослава, Орлин Павлов, Поли Генова, Сантра, Криста, Рут Колева, Jahmmi Youth, Мастило, Мери от Мери Бойс Бенд, ЛиЛана и Skiller, Мариана Попова, Весела Бонева, The Top Stoppers и други.

5 октомври, гр. Пловдив, пл. „Централен“, 16 ч.

Артисти: Белослава, Орлин Павлов, Поли Генова, Сантра, Криста, Рут Колева, Jahmmi Youth, Мери от Мери Бойс Бенд, Rachel Row и други.