Свободно време

Най-евтините места за пътуване и живеене

Шри Ланка, Панама и...

26.09.2013г. / 11 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Мечтаете ли за пътуване някъде извън границите на страната, може би дори от другата страна на глобуса? Ние също бихме искали да попътуваме. Затова споделяме с вас някои от най-евтините дестинации за пътуване, които в същото време са и не толкова скъпи за живеене. В класацията на тези красиви места попада и нашата столица.

Свързани статии

Красиви и екзотични градове сред които са Богота, Панама, Коломбо и други. В Панама например, която се намира на входа на Тихия океан до Панамския канал наемът на жилище за двама души за месец ще ви струва 800 щатски долара, като 100 щатски долара ще трябва да си отделите за електричество. Прехраната за месец ще ви излезе около 400 щатски долара.

В Коломбо, който е най-големия град в Шри Ланка, бутилка вино ще ви струва 12,35 рупии ( 1 лев = 88.92 rupii ). Градът е разположен на кръстопът на важни морски търговски пътища. Модерен и динамичен град, който е изключително красив и малко тайнствен.

Разгледайте галерията ни с останалите предложения, а ние се надяваме, че ако не сега, то в недалечно бъдеще ще можете да си организирате едно такова вълнуващо пътуване. Скоро ще споделим с вас и кои са най-добрите места за пазаруване.

Коментирай
Свободно време