Свободно време

Поли Генова и Прея близо час пълнят на ръка джакузи

Заради повреда, двете звезди се трудиха здраво близо час, за да разпуснат в джакузи в шоуто „Музикална академия“

21.10.2013г. / 14 45ч.
Аз жената
Поли и Прея се наслаждават на топлото джакузи. Снимка: ТВ7

Поли и Прея се наслаждават на топлото джакузи. Снимка: ТВ7

Поли и Прея решиха да разпуснат след концерта на звездите в предаването „Музикална академия“ в джакузито в двора на открито. Ниските температури не ги изплашиха и те решиха да се потопят в горещата вана на сладки приказки.

Оказа се обаче, че има повреда и джакузито трябва да бъде напълнено с вода ръчно. Това не спря Поли и тя „на инат“ дори с риск да си счупи крак успя да подготви ваната за релакс терапия. Прея също се включи в ръчното пълнене на ваната с легени и след близо час тежък физически труд двете заедно щастливо се потопиха по бански и с бутилка шампанско в джакузито на предаването.

Свързани статии

Звездите в „Музикална академия“ имаха привилегия да гледат мача ЦСКА-„Левски“. За всеобща изненада към мача по-голям интерес проявиха жените, а Поли Генова се оказа голям фен на ЦСКА и като истински футболен запалянко изгледа мача от начало докрай.

Поли Генова е на елиминации за първи път след като три поредни седмици зрителите я класираха на първо място. Тя и Мария Драгнева споделиха, че са притеснени от предстоящите елиминации, а Криско е единственият, който демонстрира самочувствие и пълно спокойствие.

Тримата се готвят за елиминационния концерт много активно. Криско ще изпълни хита на това лято „Дим да ме няма“ на Графа, а момичетата ще го конкурират сериозно като Поли Генова ще пее своята авторска песен „One Lifetime is not enough“, а Мария Драгнева подготвя „I was Here“ на Бионсе.

Коментирай