Свободно време

Димитър Бербатов е фен на Ана-Мария от X Factor

Часове преди концерта си довечера, финалистите в шоуто се срещат с Том Джоунс

30.10.2013г. / 13 30ч.
Аз жената
Димитър Бербатов и Ана-Мария.

Димитър Бербатов и Ана-Мария.

Със сериозен фен клуб се оказа най-младата участничка в X Factor – 15-годишната Ана-Мария. Самият Димитър Бербатов и наследниците на принц Кирил са едни от най-верните й почитатели. Директорът на фондация „Димитър Бербатов“ Димитрина Ходжева призна, че винаги когато може, световноизвестният футболист следи представянето на Ана-Мария и искрено се радва на успеха й.

Свързани статии

Нападателят на Фулъм с основание може да бъде наречен орисник на малката чаровница. Още когато е само на 12 години, тя печели стипендия от фондация „Димитър Бербатов“, а на официалното награждаване лично той й пожелава успех в музикалното развитие. Почитателите й обаче не свършват дотук – през 2012 г. фондацията кани Ана-Мария на откриване на българска чешма в Кенсингтън гардънс в Лондон, където тя се запознава с принц Кирил Сакскобургготски, а децата му бързо се превръщат в нейни фенове.

Почитател на X Factor е и още една световна звезда – големият Том Джоунс. Часове преди концерта си тази вечер, той ще се срещне с финалистите в шоуто за втори път. Припомняме, че изпълнителят на "Delilah", "What's New Pussycat" и други хитове се видя с талантите от първия сезон при идването си в София преди две години.

Под знака на Хелоуин ще мине утрешният концерт в X Factor. Кой ще изпълни скандалната песен на Майли Сайръс "Wrecking Ball", кой ще излезе с белези по лицето, кой ще бъде вампир и кой – дяволът, и как любимката на Бербатов ще излезе на сцената като зловеща кукла...

 

Коментирай
Здраве и красота