Свободно време

Мариан Кюрпанов отрече да е гей

Моделът се обръща към Дарина Павлова с „шефке“

27.11.2013г. / 16 25ч.
Мария Дуковска
Мариан Кюрпанов отрече да е гей

Моделът и финалист от VIP Brother 2013 Мариан Кюрпанов отрича слуховете, че е гей или жиголо в лично интервю в новия брой на списание Love style. Той дори определя светските клюки по негов адрес като „глупости“. Красавецът дори признава, че веднъж в живота си е бил на крачка от брак с приятелката си Светла, но се разделили след 4 години връзка. „Доста време ми трябваше, за да се съвзема“, откровен е моделът.

Свързани статии

Любопитен момент в биографията на Мариан, за който той сам споделя в интервюто е фактът, че покойният бизнесмен Георги Илиев го е харесвал и много му е помагал.

„Той беше собственик на първата модна агенция, в която работих. Имаше симпатии към мен. Тогава бях на 17 години и той ми помогна, когато имах проблем с шенгенските визи, за да изляза в Германия. Каза ми, че трябва да работя навън, защото вижда в мен голям потенциал.

Дори ми плати билета до Германия, защото аз нямах пари да си го купя“, разкрива Мариан.
Той отрича да е имал интимна връзка с Дарина Павлова, но споделя, че се обръща към нея с „шефке“. Причината е, че е познавал покойния й съпруг Илия Павлов и е организирал ваканцията на холдинга му в Италия преди години.

Коментирай