Свободно време

Какъв коледен подарък да изберете за шефа?

Книга или...

10.12.2013г. / 10 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

На всички коледни празници фирмата организира празнично събиране, на което вие заедно с колегите и шефа прекарвате приятно. Хубава храна, музика и разменяне на подаръци са част от коледните офисни партита. Вероятно всяка година сте изправени пред трудния избор за подарък на шефа. Ето няколко добри и не скъпи идеи, които могат да се окажат подходящ подарък за него или нея.

Вино

Хубавата бутилка вино, която е подходящо опакована е сполучлив подарък както ако шефът е мъж, така и ако е жена. Ако имате възможност добавете към бутилката вино и стилна кана за напитката.

Персонален визитник

Със сигурност шефът ви има визитник, който е съвсем обикновен. Потърсете метален или кожен, на който да има възможност да се гравират неговите/нейни имена.

Табакера

Ако шефът ви е пушач, красивата табакера също е стилен подарък, с който ще впечатлите. Малко хора биха се сетили да поднесат подобно нещо. Нея също може да гравирате с имената му/й.

Книга

Вероятно някога сте разговаряли на тема книги и знаете каква литература обича да чете шефът ви. Това е чудесен и нескъп коледен подарък.

Коледна кошница

Коледните кошници са богати подаръци. В тях има от всичко – кафе, вино, бонбони, някакви дребни мезета. Направете и домашни коледни сладки и ги добавете към кошницата. Със сигурност ще се трогне.

Музикална кутия за чай

Почти всеки обича да пие от приятната напитка. Потърсете музикална кутия, която се продава с торбички чай в нея. Красив подарък, който ще остане за спомен. Освен хубавата коледна мелодия, тази кутийка после може да се използва за съхраняването на кафе, чай, бисквити и други.

Свързани статии

Коледна звезда

Този подарък е по-подходящ, ако шефът е жена и ако обича цветята. Коледната звезда е тематичен и много красив подарък.

Поднасянето на подаръците трябва да запази и своята забавна страна. Ето защо може да изготвите персонален календар с активностите, които знаете, че обича да прави, като спорт, предстоящи концерти на групи, които би искал/а да посети през следващата година. Приложете и негови/ нейни снимки, за да стане още по-забавен календар.

И не на последно място класически забавен подарък е поднасянето на сертификат на шефа, който гласи „Най-добрият шеф“.

Коментирай