Тази събота, на 14-ти декември, започва бляскавият парти сезон на телевизионния таблоид „Поверително от NL“.

Защо след купон с приятели Асен Блатечки се прибира в кооперация в центъра на София, а не при жена си? Чужда ли му е любовта на работното място? Само Николета Лозанова знае отговорите на тези въпроси и няма търпение да ги разкрие в „Поверително от NL“ по TV7.

Клюкарката Лили улови Наталия Гуркова, която отново е инкогнито в България. На кого изпраща въздушни целувки носителката на короната за Мис България 98-ма? Какво свързва топ-красавицата и скандално нашумялата риалити звезда Мариян Кюрпанов? Какво остана скрито по време на конкурса за мъжка красота „Менхънт 2013“? Само в „Поверително от NL“.

И още:

Касиел Ноа Ашер разкрива има ли мъж до Ирина Флорин. Какви емоции владеят изпълнителката на „Цвят лилав“ след два месеца живот в изолирана среда, пред всевиждащото око на камерите.

Кои са най-болезнените предателства? Преодоля ли Ирина Флорин най-съкрушителната загуба в живота си? От какво се отказа в любовта певицата-дизайнер? За първи път чистосърдечна и откровена, Ирина Флорин пред Касиел Ноа Ашер и камерата на „Поверително от NL“.

Ирина Флорин за Кеворк Кеворкян: „Кеворк е много внимателен. Голям кавалер, който може да ти поднесе една страхотна вечеря.“

... за Куката: „Не е необичайно да отида където и да е с Куката. Той е страхотен мъжкар.“

... за любовта: „Не съм си позволявала да имам сериозна връзка с мъж заради сина си.“